Loading...

Zorgverzekering Hertme Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Hertme. Dit kan o.a. naar Menzis, VGZ, Achmea, CZ, FBTO. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Past deze bestaande polis nog met jouw situatie? Aan de hand van een snelle zorgvergelijker kan iedereen gelijk, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals o.a. geneesmiddelen en tand. Overstappen van verzekeraar is razendsnel gedaan.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Gratis overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is nogal ingewikkeld. Feiten zoals Tweedelijns zorg en Gecontracteerde zorg komen veelvuldig voorbij. En er zijn tientallen polissen, van Besured of Kiemer tot o.a. De Goudse en ZieZo. Hoe achterhaal ik een voordelige polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Dankzij onze zorgvergelijker bekijk je snel en gemakkelijk een aantrekkelijke verzekering die overeenkomt met je zorgwensen. Meer info? Op deze pagina lees je bruikbare gegevens over de restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis, basisverzekering. Zie ook meer over Havelterberg zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Hertme? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de scherpste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De kostprijs wordt bepaald door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Door de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – bekijk jij supersnel welke verzekeraar in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Lagere prijzen regelen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, HEMA, Anderzorg, Besured betreft vaak een budget- of naturapolis. Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-hertme


Populaire zorgpolis in Hertme?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijv. overstappen en zorgpolis Fochteloo afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van Interpolis, Univé, United Consumers, Bewuzt. Verderop tref je veel besproken variabelen die extra belangrijk zijn. Met deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorgadressen waar je terecht kunt. Met een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Aardbeientong of Incontinentie, maar ook Mortons neuralgie en WAG/Rij rat. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is dit €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (max €500). Het voordeel is een minder hoge premie. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Veel gekozen: een extra aanvulling voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Borne) of juist een opleiding. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hertme?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Hertme of rondom deze plaats. Echter, dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler online. Hier lees jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld 27 stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn CZ afsluiten) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Hertme?

De basispolis vergoedt veel zorgkosten in Hertme. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Ziekenhuis, Medisch specialist, Medicijnen, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Ergotherapie. Controleer de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Verderop vind je een aantal gangbare zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Hertme wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Let op: trek even na of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Overijssel. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Hertme. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Hertme? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €40 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Hertme moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Ook vind je vele zorginstanties in en rondom Borne. Zoals ergotherapie, logopedie, podotherapie, diëtetiek maar ook audicien, haptonomie, psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij De Friesland en Zekur. Bestudeer de afspraken van je verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Implantologie.

Verzekeringskantoor in Hertme

Houd jij van face to face contact m.b.t. jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Hertme. Ook bekend als een assurantieadviseur. De specialist helpt jou inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider bespreekt je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hertme