Loading...

Zorgverzekering Heemstede Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In de maanden november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Heemstede. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, OHRA, Menzis, CZ, VGZ. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het is geen gek idee om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Past jouw afgesloten polis nog met jouw situatie? Met medewerking van deze scherpe zorgvergelijker kan iedereen vandaag nog, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek je een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden zoals o.a. alternatieve geneeswijzen en opticien. Het overstappen is razendsnel afgewerkt.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is vaak frustrerend. Termen als Niet-gecontracteerde zorg en Zorgpolis zullen je aandacht nodig hebben. Je kunt bijna overal wel terecht, van Zorg en Zekerheid of inTwente tot aan Delta Lloyd en Univé. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een passende polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Mede door deze zorgvergelijker tref je vlug en probleemloos een goede verzekering die aansluit op alle behoeften. Hulp nodig? Op deze website vind jij praktische gegevens aangaande de naturapolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, eigen risico. Of klik meteen verder naar Gulpen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Heemstede? De premies van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. Het tarief kent z’n oorsprong in mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Middels de vergelijk module – met uitgebreide functies – tref je snel welke organisatie in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot januari 2023. Meer voordeel behalen op de ziektekosten? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden is vaak een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-heemstede


Populaire zorgpolis in Heemstede?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Elshout afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Univé, Zilveren kruis, Interpolis. Op deze site bekijk je nuttige aspecten die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen zaken als ziekenhuizen waar je heen kunt. Dankzij een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Coma of Hereditaire Motorische en Sensorische Neuropathieën, echter ook Pedofilie en Vasculitis. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar circa 90% van de zorgaanbieders. Een restitutiepolis is duurder.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is dit €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (de max is €500). Jouw “win” is een goedkopere verzekering. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra module voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Heemstede) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Heemstede?
Nu aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Heemstede of ergens in de buurt. Echter, dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever via internet. Hier lees je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn achttien behandelingen).
 7. Beslis over de uitkering betreft lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld Stad Holland ziektekostenverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Heemstede?

Het basispakket dekt de meeste zorgkosten in Heemstede. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Ziekenvervoer, Huisarts, Ziekenhuis, Medisch specialist. Echter ook Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging. Check de voorwaarden van de actuele dekking en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Verderop spot je een aantal algemene zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Heemstede wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: inventariseer of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is er geen contract? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Heemstede. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Heemstede? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €60 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Heemstede zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er meerdere zorginstanties in de streek Heemstede. Bijvoorbeeld: logopedie, kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie maar ook apotheek, haptonomie, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij inTwente en ZieZo. Bestudeer de dekking van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Gebitsreiniging.

Verzekeringskantoor in Heemstede

Wil je het liefstpersoonlijk contact met betrekking tot je zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in Heemstede. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De begeleider bekijkt je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Heemstede