Loading...

Zorgverzekering Haskerhorne Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Haskerhorne. Dit kan o.a. naar VGZ, Menzis, CZ, OHRA, FBTO. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is slim om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Klopt jouw bestaande polis met jouw wensen. Via onze praktische zorgvergelijker kun jij nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld tandarts + preventieve zorg. Het overstappen is in een paar minuutjes gedaan.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is best ingewikkeld. Termen als Eerstelijnszorg of Zorgpolis zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van AnderZorg of ONVZ tot aan Ik en VGZ. Hoe vind ik een betaalbare polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Mede door onze zorgvergelijker detecteer je snel en probleemloos een duidelijke verzekering die spoort met jouw wensen. Hulp nodig? Hier check je praktische informatie ten aanzien van aanvullende verzekering, restitutiepolis, basisverzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Grijpskerk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Haskerhorne? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. Wat de scherpste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De kostprijs hangt o.a. af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Met de zorgvergelijker – inclusief handige filters – check jij snel welke organisatie de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Besured, HEMA, Nationale Nederlanden is doorgaans een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-haskerhorne


Betrouwbare zorgpolis in Haskerhorne?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. In Nederland kennen we allerlei partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Eibergen afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, Univé, United Consumers, Interpolis. Op deze site bekijk je betekenisvolle factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutie verzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen de zorgadressen waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Coccydynie of Kaalheid, maar ook Mazelen en Vasculaire dementie. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (de max is €500). De reden hiervoor is een goedkope polis. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra dekking voor fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (De Friese Meren) of soms een hogeschool / universiteit. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Haskerhorne?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Haskerhorne of rondom deze plaats. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker via internet. Hierna bekijk jij de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 9 per jaar).
 7. Bepaal de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. DSW ziektekostenverzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Haskerhorne?

Jouw basisverzekering dekt allerlei zorgkosten in Haskerhorne. Zo ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Medicijnen, Ziekenhuis, Huisarts, Bloedonderzoek en tevens Revalidatiezorg, Dieetadvies, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg. Controleer de polisvoorwaarden van je huidige verzekeraar om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hieronder bekijk je enige populaire zorgverleners in de provincie Friesland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Haskerhorne wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering vergoedt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: loop na of de verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Friesland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Haskerhorne. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit het basispakket. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Haskerhorne? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €25 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Haskerhorne moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Ook vind je meerdere zorginstellingen in en rondom De Friese Meren. Neem nou logopedie, kraamzorg, diëtetiek, podotherapie en stoppen met roken, audicien, plastische chirurgie, apotheek, haptonomie. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij Menzis en VvAA. Check de voorwaarden van jouw verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Etalagebenen – fysiotherapie.

Verzekeringskantoor in Haskerhorne

Prefereer jij face to face contact t.a.v. een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in Haskerhorne. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider controleert de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Voor al je vragen.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Haskerhorne