Loading...

Zorgverzekering Haarsteeg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Haarsteeg. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, CZ, VGZ, FBTO, Achmea. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is slim om het huidige contract goed door te nemen. Klopt de bestaande zorgverzekering met jouw omstandigheden? Met medewerking van deze slimme zorgvergelijker kan je rap en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals o.a. oefentherapie en medische hulp buitenland. Overstappen van aanbieder is razendsnel gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is best ingewikkeld. Zaken als Diagnose Behandelcombinatie + GVS zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van C4Me of Menzis tot Delta Lloyd en ZieZo. Hoe ontdek ik een geschikte aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Door gebruik te maken van een zorgvergelijker bekijk je gelijk en moeiteloos een duidelijke verzekering die aansluit op de wensen. Kom je er niet uit? Op deze website tref jij makkelijke specificaties aangaande de restitutiepolis, eigen risico, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Giessen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Haarsteeg? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie komt tot stand door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. D.m.v. de zorgvergelijker – met handige zoekfuncties – spot je supersnel welke organisatie voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot eind januari 2022. Wil je extra besparen op de verzekeringen? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-haarsteeg


Meest gekozen zorgpolis in Haarsteeg?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijv. overstappen en zorgpolis Echteld afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, Interpolis, Univé, United Consumers. Hieronder lees je meer over een aantal factoren waar je zeker op moet letten. Met deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel wisselen de zorgverleners waar je terecht kunt. Via een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Cyclothyme stoornis of Egocentrisme, echter ook Kraakbeenkanker en Tetanus. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar een stuk minder zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 bedraagt dit €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (max €500). Je profiteert van een aantrekkelijk tarief. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het een prima optie. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Heusden) of mogelijk een vereniging. Het voordeel is een voordelige premie (max 10% op de basisverzekering). Doorgaans liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Haarsteeg?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Haarsteeg of rondom deze plaats. Echter, het kan nog sneller en gemakkelijker online. Onderstaand spot jij een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (75% vergoed tot € 250).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (kies bijv. twaalf per jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen voor lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. De Goudse ziektekosten) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Haarsteeg?

De basispolis staat garant voor de meeste zorgkosten in Haarsteeg. Daarmee staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medicijnen. Maar denk ook aan Wijkverpleging, Dieetadvies, Verloskundige zorg, Logopedie. Inventariseer de algemene voorwaarden van de huidige dekking en bekijk wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Op onze website spot jij een aantal vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Haarsteeg wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? Het basispakket staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Noemenswaardig: verifieer of je verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Haarsteeg. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Haarsteeg? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €35 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Haarsteeg moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er velerlei verschillende types zorg in de gemeente Heusden. Neem nou podotherapie, kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek en plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken, apotheek, haptonomie. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij Kiemer en United Consumers. Raadpleeg de dekking van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Diabetes.

Verzekeringskantoor in Haarsteeg

Wil je het liefsteen “echt” gesprek m.b.t. je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Haarsteeg. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De begeleider inventariseert jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Haarsteeg