Loading...

Zorgverzekering Gorssel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Gorssel. Bijvoorbeeld naar CZ, FBTO, OHRA, Achmea, VGZ. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om de huidige verzekering goed door te nemen. Past de bestaande polis met jouw omstandigheden? Geholpen door deze scherpe zorgvergelijker kan jij gelijk, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld tandarts of acnetherapie. Het overstappen is razendsnel gedaan.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is best ingewikkeld. Aspecten zoals EHIC en Zvw zijn voor velen onmisbaar. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van CZ of Menzis tot De Goudse en UMC Zorgverzekering. Hoe stap ik over naar een gewoon goede polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Via deze zorgvergelijker vind je gelijk en eenvoudig een geschikte verzekering die matcht met de individuele wensen. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind jij nuttige gegevens met betrekking tot de eigen risico, naturapolis, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Gaastmeer zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Gorssel? De premies van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. De prijs wordt bepaald door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Met de vergelijk module – met handige zoekfuncties – zoek je gelijk welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA is in de regel een natura- of budgetpolis. Het nadeel is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-gorssel


Veel gekozen zorgpolis in Gorssel?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Dongen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Zilveren kruis, Univé, Bewuzt. Verderop lees je meer over betekenisvolle factoren die van belang zijn. Dankzij deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutiepolis kun je naar alle zorgaanbieders voor aandoeningen als Aritmomanie of Hyperventilatie, echter ook Latah en Schisis. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij een stuk minder zorgverleners. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een betaalbare polis. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra polis voor medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, gemeente (Lochem) of soms een onderwijsinstelling. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Gorssel?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Gorssel of ergens in de buurt. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker d.m.v. internet. Op deze pagina check jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. 12 stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. CZ zorgpolis) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Gorssel?

De basispolis vergoedt de meeste zorgkosten in Gorssel. Zodoende staat de verzekeraar garant voor onder andere Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medicijnen. Echter ook Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg. Inventariseer de kleine letters van de huidige verzekering en zie meteen wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Op deze pagina spot jij meerdere populaire zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Gorssel wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? De basispolis zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: controleer goed of de verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Gorssel. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via het basispakket. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Gorssel? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €75 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Gorssel moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei verschillende types zorg in en rondom Lochem. Neem nou podotherapie, diëtetiek, kraamzorg, logopedie of haptonomie, psychologische zorg, apotheek, plastische chirurgie, stoppen met roken. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij C4Me of OZF. Controleer de dekking van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Body Stress Release.

Verzekeringskantoor in Gorssel

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek rondom jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Gorssel. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit t.a.v. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider controleert je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Gorssel