Loading...

Zorgverzekering Gorredijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Gorredijk. Veel gekozen partijen zijn Achmea, FBTO, VGZ, OHRA, CZ. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Matcht deze geldende verzekering met jouw wensen. Aan de hand van onze innovatieve zorgvergelijker kun je gelijk, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen als bijv. oedeemtherapie + gezinsplanning. Overstappen van polis is razendsnel afgehandeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is redelijk niet makkelijk. Aspecten zoals Aanvullende zorg + PGB zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn talloos veel assuranten, van Zorg en Zekerheid of PMA tot bijv. Ik en Zekur. Hoe stap ik over naar een passende verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Via onze zorgvergelijker achterhaal je rap en zonder problemen een voordelige verzekering die past bij alle zorgwensen. Problemen? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind jij praktische details met betrekking tot de restitutiepolis, aanvullende verzekering, basisverzekering, eigen risico, naturapolis. Zie ook meer over Gaast zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Gorredijk? De premies van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kun je eenvoudig besparen. Wat de scherpste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Via de vergelijk module – met handige zoekfuncties – spot jij supersnel welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot januari 2022. Extra veel voordeel op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Besured, HEMA, Promovendum is in de regel een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-gorredijk


De beste zorgpolis in Gorredijk?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Donderen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, Interpolis, Bewuzt, United Consumers. Op deze pagina tref je een aantal onderdelen die extra belangrijk zijn. Met deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel variëren de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners voor onder andere Coma of Hepatitis A, maar ook Non-verbal Learning Disabilities en Wondinfectie. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een goedkope polis. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Afgezien van de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra module voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Opsterland) of juist een hogeschool / universiteit. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Gorredijk?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Gorredijk of omgeving. Handig: het kan nog sneller en nog effectiever via het internet. Op deze pagina spot jij een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere zes stuks per jaar).
 7. Selecteer de uitkering voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld C4Me zorgpolis) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Gorredijk?

Jouw basispakket betaalt een groot deel van de zorgkosten in Gorredijk. Zo ben je standaard verzekerd voor bijv. Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenhuis, Medisch specialist. Maar denk ook aan Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Verloskundige zorg. Check de condities van jouw actuele verzekering en bekijk wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hieronder tref je een paar veel voorkomende zorgverleners in de provincie Friesland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Gorredijk is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Let op: check even of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Friesland. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Gorredijk. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basispolis. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Gorredijk? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €65 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Gorredijk moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Er zijn nog meerdere soorten zorg in de gemeente Opsterland. Onder andere: logopedie, kraamzorg, ergotherapie, podotherapie of stoppen met roken, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, haptonomie. De vergoedingen wisselen nogal bij FBTO of Promovendum. Bekijk de afspraken van je polis om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Zorgverzekering Bloeddrukverlagers.

Verzekeringskantoor in Gorredijk

Houd jij van een “echt” gesprek rondom een zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Gorredijk. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist geeft advies m.b.t. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige bespreekt jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Gorredijk