Loading...

Zorgverzekering Goes Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Goes. Dit kan o.a. naar OHRA, CZ, Achmea, Menzis, VGZ. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Klopt jouw actuele zorgverzekering met jouw omstandigheden? Met medewerking van een praktische zorgvergelijker kan iedereen vandaag nog, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot jij de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende polissen als brillen en lenzen + medische hulp buitenland. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Hulp bij overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een passende zorgverzekering is best frustrerend. Aspecten zoals Nominale premie en Verplicht eigen risico zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van De Amersfoortse of Ohra tot bijvoorbeeld De Goudse en United Consumers. Hoe ontdek ik een voordelige verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Mede door onze zorgvergelijker vind je direct en eenvoudig een duidelijke verzekering die klopt met de zorgwensen. Hulp nodig? Op deze pagina spot jij nuttige details m.b.t. de basisverzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Frederiksoord zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Goes? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Zo zijn grote besparingen mogelijk. Welke verzekering het goedkoopste is verschilt per persoon. Het tarief hangt o.a. af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Middels de zorgvergelijker – en de speciale filters – tref je binnen enkele minuten welke assuradeur de laagste premie vraagt. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op de ziektekosten? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Promovendum, Nationale Nederlanden, Anderzorg is meestal wel een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-goes


De beste zorgpolis in Goes?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze assuradeurs met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Doetinchem afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, Interpolis, United Consumers, Univé. Hieronder vind je enkele onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Boer of Episcleritis, maar ook Paraskevidekatriafobie en Zangersknobbeltje. Dit heet vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende zorgverleners. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is een minder hoge premie. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Goes) of juist een vereniging. Je hebt recht op een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Goes?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Goes of ergens in de buurt. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker via internet. Op deze pagina spot jij onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 250).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn zes stuks per jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld De Amersfoortse zorgpolis) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Goes?

Jouw basispakket dekt veel zorgkosten in Goes. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor o.a. Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Dieetadvies. Controleer de polisvoorwaarden van de actuele polis en zie meteen wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Verderop bekijk je een aantal gebruikelijke zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Goes wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: verifieer of jouw verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Zeeland. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Goes. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Goes? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Enige uitzondering is een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €40 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Goes is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei zorgbedrijven in de buurt van Goes. Neem nou podotherapie, diëtetiek, ergotherapie, logopedie en plastische chirurgie, audicien, haptonomie, psychologische zorg, stoppen met roken. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij Ditzo of VvAA. Raadpleeg de dekking van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Bijzondere tandheelkunde.

Verzekeringskantoor in Goes

Houd jij van persoonlijk contact met betrekking tot de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Goes. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist controleert jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Goes