Loading...

Zorgverzekering Gennep Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Gennep. Populaire keuzes zijn CZ, Achmea, Menzis, VGZ, FBTO. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Matcht jouw geldende polis met wat jij belangrijk vindt? Via deze innovatieve zorgvergelijker mag ook jij vlug en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen als bijv. oefentherapie en tand. Overstappen van polis is binnen mum van tijd gedaan.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Hulp bij overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is redelijk lastig. Zaken als Medische selectie en Regeling wanbetalers komen veelvuldig voorbij. Er zijn nogal wat aanbieders, van AnderZorg of ONVZ tot aan De Friesland en UMC Zorgverzekering. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betrouwbare aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Geholpen door een zorgvergelijker achterhaal je snel en probleemloos een aantrekkelijke verzekering die overeenkomt met de individuele wensen. Is het lastig? Hier bekijk je handige details met betrekking tot de restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Farmsum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Gennep? De kosten van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kun je al veel besparen. Welke verzekering het goedkoopste is kan per persoon verschillen. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Via onze vergelijker – en de speciale filters – spot je gelijk welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-gennep


Meest gekozen zorgpolis in Gennep?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere partijen met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Deventer afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, United Consumers, Univé, Zilveren kruis. Hierna bekijk je betekenisvolle variabelen waar je zeker op moet letten. Via deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of natura verzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. Met een restitutiepolis kun je terecht bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Atrofie of Epiglottitis, maar ook Lactose-intolerantie en Wiegendood. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis ben je welkom bij een stuk minder zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt zodra je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (max €500). Het pluspunt is een goedkopere verzekering. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra dekking voor tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (Gennep) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Je krijgt een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Gennep?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Gennep of in een omliggende plaats. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker d.m.v. internet. Op deze pagina spot jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld negen keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn OHRA polis) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Gennep?

Jouw basispolis dekt veel zorgkosten in Gennep. Zo worden kosten gedekt van bijv. Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Huisarts, Medisch specialist. Echter ook Gehandicaptenzorg, Logopedie, Revalidatiezorg, Dieetadvies. Inventariseer de condities van je actuele verzekering en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Verderop tref jij enkele vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Gennep wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: trek even na of jouw assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Limburg. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Gennep. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Gennep? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Enige uitzondering is een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €40 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Gennep zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei soorten zorg in en rondom Gennep. Onder andere: ergotherapie, kraamzorg, logopedie, podotherapie of apotheek, psychologische zorg, haptonomie, audicien, plastische chirurgie. De vergoedingen zijn erg wisselend bij Besured of National Academic. Bestudeer de condities van jouw polis om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Bedheffer.

Verzekeringskantoor in Gennep

Wil je het liefst1 op 1 contact omtrent de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Gennep. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon kijkt naar je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Gennep