Loading...

Zorgverzekering Gendringen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Ieder jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Gendringen. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, CZ, Menzis, VGZ, Achmea. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht de actuele polis met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door een scherpe zorgvergelijker kan iedereen nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld osteopathie / kraamzorg. Overstappen van verzekeraar is razendsnel gedaan.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Snel overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is tamelijk niet eenvoudig. Termen als EHIC + Medische selectie zijn voor velen onmisbaar. Ze staan allemaal voor je klaar, van De Amersfoortse of PMA tot o.a. CZdirect en UMC Zorgverzekering. Hoe achterhaal ik een betrouwbare verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels deze zorgvergelijker detecteer je snel en moeiteloos een geschikte verzekering die matcht met je zorgwensen. Problemen? Op deze pagina bekijk je handige adviezen over de eigen risico, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, restitutiepolis, naturapolis. Bekijk ook meer info over Eygelshoven zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Gendringen? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de scherpste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag hangt af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van de vergelijk module – met handige zoekfuncties – spot je supersnel welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-gendringen


Betrouwbare zorgpolis in Gendringen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Deurne afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, United Consumers, Univé, Interpolis. Op deze site ontdek je belangrijke begrippen waar je zeker op moet letten. Met deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of natura verzekering. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Athetose of Difterie, echter ook Monomanie en Rhinitis. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgverleners. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 bedraagt dit €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (de max is €500). Je profiteert van een goedkope polis. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra polis voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Oude IJsselstreek) of wellicht een hogeschool / universiteit. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). Soms ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Gendringen?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Gendringen of ergens in de buurt. Echter, je doet dit veel rapper en simpeler d.m.v. internet. Op deze pagina bekijk je een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (onder andere zes stuks per jaar).
 7. Selecteer een vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn Kiemer polis) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Gendringen?

De basisverzekering staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Gendringen. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Medisch specialist, Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Revalidatiezorg, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Bekijk de algemene voorwaarden van jouw huidige dekking om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar tref je enkele populaire zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Gendringen wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? De basisverzekering betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: check even of je verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Gendringen. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Gendringen? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Enige uitzondering is een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €45 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Gendringen moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Ook vind je allerlei zorginstellingen in de gemeente Oude IJsselstreek. Denk aan: podotherapie, kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie en ook psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie, apotheek, stoppen met roken. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij Kiemer en United Consumers. Raadpleeg de voorwaarden van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Bed in speciale uitvoering.

Verzekeringskantoor in Gendringen

Wil je het liefsteen “echt” gesprek omtrent je zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Gendringen. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou m.b.t. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Deze persoon checkt jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Gendringen