Loading...

Zorgverzekering Emst Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet een zorgverzekering hebben. Vanaf november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Emst. Populaire keuzes zijn CZ, OHRA, Menzis, FBTO, VGZ. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is dus slim om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Past de afgesloten verzekering nog met jouw situatie? Geholpen door onze nuttige zorgvergelijker kan men direct, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen zoals mindfulness plus huidbehandelingen. Overstappen van verzekeraar is echt zo afgewerkt.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder gedoe
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is soms gecompliceerd. Zaken als Gemoedsbezwaarden + Diagnose Behandelcombinatie komen veelvuldig voorbij. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Besured of Ohra tot bijv. Interpolis en ZieZo. Hoe stap ik over naar een gewoon goede aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Met behulp van een zorgvergelijker tref je direct en moeiteloos een duidelijke verzekering die past bij je wensen. Is het lastig? Op onze website vind je handige info met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis, aanvullende verzekering, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Easterlittens zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Emst? De kosten van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs komt tot stand door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Door de vergelijk module – met handige zoekfuncties – check jij gelijk welke verzekeraar voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA, Besured is in veel gevallen een budget- of naturapolis. Het nadeel is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-emst


Betrouwbare zorgpolis in Emst?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Burgwerd afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Interpolis, United Consumers, Bewuzt, Univé. Verderop tref je een aantal onderdelen waar je zeker op moet letten. Via deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutie verzekering. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Burn-out of Glomerulonefritis, echter ook Miltvuur en Tuberculose. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is dit nog niet zo gek. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra aanvulling voor medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Epe) of soms een opleiding. Je krijgt korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). In de regel betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Emst?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Emst of omgeving. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker via het internet. Op deze pagina check jij de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere 6 per jaar).
 7. Beslis over de dekking betreft brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is Zekur) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Emst?

Het basispakket staat garant voor veel zorgkosten in Emst. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Medisch specialist, Ziekenhuis, Medicijnen, Bloedonderzoek en tevens Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Wijkverpleging. Lees de algemene voorwaarden van de huidige modules om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Hierna vind jij een aantal erkende zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Emst wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? De basisverzekering zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: loop na of jouw verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Emst. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basisverzekering. Altijd wel voor: kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Emst? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €40 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Emst zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Ook vind je allerlei zorginstellingen in de streek Epe. Neem nou kraamzorg, ergotherapie, logopedie, diëtetiek en psychologische zorg, stoppen met roken, apotheek, audicien, plastische chirurgie. De dekkingen lopen sterk uiteen bij CZ of Univé. Controleer de voorwaarden van je verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Vergoedingen Vaccinaties voor reizen naar het buitenland.

Verzekeringskantoor in Emst

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek rondom je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Emst. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou rondom pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De begeleider controleert jouw persoonlijke situatie, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Deskundig advies.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Emst