Loading...

Zorgverzekering Empe Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december kan je switchen van zorgverzekering in Empe. Populaire keuzes zijn FBTO, Menzis, VGZ, OHRA, Achmea. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is dus slim om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Matcht deze actuele polis met jouw behoeften? Aan de hand van een snelle zorgvergelijker kan iedereen rap en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals o.a. gezinsplanning of vergoeding bril en contactlenzen. Overstappen van verzekeraar is echt zo gedaan.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Gratis overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering op maat is tamelijk frustrerend. Aspecten zoals Wmo + Collectieve verzekeringen vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van AnderZorg of PMA tot aan FBTO en United Consumers. Hoe stap ik over naar een passende aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van een zorgvergelijker bekijk je gelijk en ongecompliceerd een voordelige verzekering die klopt met de wensen. Hulp nodig? Op deze website check je handige specificaties met betrekking tot de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis, restitutiepolis. Lees ook alles over Easterein zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Empe? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Door ons vergelijk script – en de speciale filters – check je binnen enkele minuten welke verzekering de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2022tot januari 2023. Extra veel voordeel op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Let wel: een goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Anderzorg, Promovendum, Besured is in veel gevallen een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-empe


De beste zorgpolis in Empe?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Burgum afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van Univé, United Consumers, Bewuzt, Interpolis. Hieronder ontdek je enkele onderdelen die van belang zijn. Met behulp van deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel variëren de zorgverleners waar je heen kunt. Dankzij een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor problemen zoals Dehydratie of Hypomanie, echter ook Pleuritis en Urolagnie. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar minder zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (max €500, €885 totaal). Het pluspunt is een aantrekkelijke prijs. Ben je gezond, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Voorbeelden zijn een extra aanvulling voor tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Brummen) of via een hogeschool / universiteit. Het voordeel is een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Empe?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Empe of omgeving. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker online. Hierna bekijk je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. zes stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. VvAA) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Empe?

De basispolis vergoedt de meeste zorgkosten in Empe. Hiermee worden kosten gedekt van zaken als Medisch specialist, Ziekenvervoer, Huisarts, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Revalidatiezorg, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de algemene voorwaarden van je actuele polis om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Hieronder vind je meerdere gangbare zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Empe is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: check even of de assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Empe. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit het basispakket. Altijd wel voor: kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Empe? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €60 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Empe moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei soorten zorg in de regio Brummen. Onder andere: diëtetiek, podotherapie, kraamzorg, logopedie en audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij AnderZorg of Zorg en Zekerheid. Raadpleeg de afspraken van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Vergoedingen Vaccinaties Hepatitis A en B.

Verzekeringskantoor in Empe

Wil je het liefst1 op 1 contact omtrent een zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Empe. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider bespreekt je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Empe