Loading...

Zorgverzekering Elburg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf november kan je overstappen van zorgverzekering in Elburg. Bijvoorbeeld naar OHRA, Achmea, Menzis, FBTO, VGZ. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Klopt deze afgesloten verzekering met jouw behoeften? Via deze snelle zorgvergelijker kan men direct, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende modules als ergotherapie plus zwangerschap en bevalling. Overstappen van verzekeraar is razendsnel gedaan.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Zonder kosten overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is tamelijk frustrerend. Begrippen als Ketenzorg en Collectiviteitskorting zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van ZorgDirect of Kiemer tot bijvoorbeeld Ditzo en ZieZo. Hoe achterhaal ik een professionele aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij onze zorgvergelijker achterhaal je gelijk en makkelijk een geschikte verzekering die klopt met je wensen. Meer info? Hier tref jij makkelijke informatie ten aanzien van collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico. Of klik meteen verder naar Drijber zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Elburg? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De premie hangt o.a. af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Middels onze vergelijker – inclusief handige filters – spot jij gelijk welke aanbieder voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum, HEMA is doorgaans een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-elburg


Betrouwbare zorgpolis in Elburg?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Brummen afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, Bewuzt, Interpolis, Univé. Op deze pagina tref je betekenisvolle begrippen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Cyclothyme stoornis of Dysartrie, echter ook Peesschedeontsteking en Whiplash. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorgaanbieders. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (niet meer dan €500). Het voordeel is een minder hoge premie. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Voorbeelden zijn een extra module voor medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (Elburg) of via een vereniging. Je hebt recht op een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Elburg?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan is er een verzekeringskantoor in Elburg of omgeving. Goed om te weten: dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever d.m.v. internet. Hierna spot jij een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (kies bijv. 18 stuks per jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn HEMA) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Elburg?

De basisverzekering compenseert de meeste zorgkosten in Elburg. Daarmee ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medicijnen, Huisarts. Maar denk ook aan Verloskundige zorg, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg. Lees de algemene voorwaarden van je actuele modules om te zien wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Verderop bekijk je enkele algemene zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Elburg wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? Het basispakket betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: inspecteer of jouw verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Elburg. Wordt dit gedekt? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Elburg? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Enige uitzondering is een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €60 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Elburg moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er meerdere zorgbedrijven in de regio Elburg. Denk aan: kraamzorg, diëtetiek, podotherapie, logopedie of apotheek, haptonomie, stoppen met roken, psychologische zorg, plastische chirurgie. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Delta Lloyd en Zorg en Zekerheid. Bekijk de kleine lettertjes van je verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Vergoedingen Thuiszorg.

Verzekeringskantoor in Elburg

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact m.b.t. je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Elburg. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist helpt jou inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur checkt jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Elburg