Loading...

Zorgverzekering Eersel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je switchen van zorgverzekering in Eersel. Dit kan o.a. naar VGZ, OHRA, FBTO, Menzis, CZ. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het loont dus om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Past de geldende polis met jouw behoeften? Met medewerking van deze nuttige zorgvergelijker kun je snel en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals zwangerschap en bevalling en gezinsplanning. Overstappen van verzekeraar is echt zo afgehandeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Probleemloos overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is vaak niet makkelijk. Begrippen als Eigen risico of Inkomensafhankelijke bijdrage vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van ZorgDirect of Menzis tot FBTO en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een gewoon goede aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Aan de hand van onze zorgvergelijker vind je direct en probleemloos een voordelige verzekering die spoort met de individuele wensen. Kom je er niet uit? Hier bekijk jij handige details m.b.t. de eigen risico, restitutiepolis, naturapolis, aanvullende verzekering, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Dongen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Eersel? De prijzen van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. De laagste premie verschilt per persoon. De kostprijs komt tot stand door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. D.m.v. de vergelijk module – en de speciale filters – tref jij snel welke verzekeraar voor jouw scenario het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot eind januari 2022. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum betreft vaak een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-eersel


Betrouwbare zorgpolis in Eersel?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Breukelen afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Univé, United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis. Verderop lees je meer over belangrijke begrippen waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutie verzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. D.m.v. een restitutiepolis kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Coccydynie of Eetstoornis, echter ook Ortho-ergisch eczeem en Tonsillitis. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgaanbieders. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is het ER €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (max €500). Het pluspunt is een lagere premie. Ben je gezond, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Denk er eens rustig over na. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra module voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Eersel) of via een school. Je krijgt korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Eersel?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Eersel of omgeving. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker d.m.v. internet. Hieronder tref jij onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. 36 behandelingen).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is Univé vergoedingen) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Eersel?

Jouw basispakket compenseert veel zorgkosten in Eersel. Daarmee ben je standaard verzekerd voor zaken als Medicijnen, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Huisarts maar ook Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg. Check de voorwaarden van de huidige dekking om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Hierna bekijk jij enige veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Eersel wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Noemenswaardig: trek even na of je verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dat niet het geval? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Eersel. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Eersel? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €70 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Eersel zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorgbedrijven in de regio Eersel. Zoals podotherapie, kraamzorg, logopedie, ergotherapie of haptonomie, psychologische zorg, audicien, apotheek, stoppen met roken. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij HEMA of National Academic. Bekijk de voorwaarden van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Steunpessarium.

Verzekeringskantoor in Eersel

Prefereer jij een “echt” gesprek t.a.v. de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Eersel. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist helpt jou rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist controleert de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Eersel