Loading...

Zorgverzekering Eefde Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Eefde. Dit kan o.a. naar CZ, OHRA, Achmea, Menzis, VGZ. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Klopt de huidige polis met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van de slimme zorgvergelijker kan je nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen als dieetadvies en zwangerschap en bevalling. De overstap is razendsnel afgewerkt.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Zonder kosten overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is soms frustrerend. Feiten zoals Spoedeisende zorg of Budgetpolis vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van Bewuzt of Kiemer tot aan Delta Lloyd en ZieZo. Hoe achterhaal ik een geschikte verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Aan de hand van deze zorgvergelijker tref je vlug en gemakkelijk een aantrekkelijke verzekering die matcht met jouw behoeften. Is het lastig? Op deze website lees je nuttige gegevens met betrekking tot de basisverzekering, restitutiepolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Je kunt hier ook terecht voor Dirksland zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Eefde? De premies van de basisverzekeringen schommelen doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kun je al veel besparen. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Via de vergelijk module – met uitgebreide functies – zoek je snel welke aanbieder de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Wil je extra besparen op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg, Promovendum betreft vaak een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-eefde


De beste zorgpolis in Eefde?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Braamt afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Denk aan een polis van United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze site bekijk je nuttige factoren waar je zeker op moet letten. Aan de hand van deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutie verzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel wisselen de zorginstellingen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je naar alle zorgaanbieders voor problemen zoals Artritis of Hallux valgus, maar ook Obsessie en Reduplicatieve paramnesie. Dit heet vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar circa 90% van de zorgverleners. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 is dat €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (max €500). Je profiteert van een lagere premie. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Afgezien van de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra module voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, de gemeente (Lochem) of soms een onderwijsinstelling. Je ontvangt een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Soms betaal je juist meer voor de polis. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Eefde?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Eefde of rondom deze plaats. Maar dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger via internet. Hierna spot jij de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 18 keer).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. ONVZ vergoedingen) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Eefde?

Jouw basispakket betaalt allerlei zorgkosten in Eefde. Daarmee ben je standaard verzekerd voor o.a. Bloedonderzoek, Medisch specialist, Medicijnen, Huisarts en tevens Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg. Check de voorwaarden van de actuele modules en bekijk welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Verderop check jij een paar gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Eefde wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: trek even na of je verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Eefde. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via het basispakket. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Eefde? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €25 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Eefde is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Tevens zijn er vele zorgbedrijven in de regio Lochem. Bijvoorbeeld: diëtetiek, kraamzorg, podotherapie, logopedie en ook apotheek, audicien, psychologische zorg, haptonomie, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij DSW of Univé. Bekijk de voorwaarden van jouw verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Spraakles.

Verzekeringskantoor in Eefde

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak t.a.v. je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Eefde. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist geeft advies rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist bekijkt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Eefde