Loading...

Zorgverzekering Drimmelen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf 12 november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Drimmelen. Dit kan o.a. naar Menzis, FBTO, VGZ, CZ, Achmea. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Matcht deze actuele zorgverzekering bij jouw situatie? Geholpen door de nuttige zorgvergelijker kan men rap en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld manuele therapie en oedeemtherapie. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten geregeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is soms ingewikkeld. Termen als CAK of Medische selectie vliegen je om de oren. En er zijn tientallen polissen, van Besured of Ohra tot o.a. De Friesland en UMC Zorgverzekering. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betaalbare aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Dankzij onze zorgvergelijker detecteer je gelijk en moeiteloos een aantrekkelijke verzekering die past bij je behoeften. Kom je er niet uit? Op onze website spot jij makkelijke gegevens m.b.t. de naturapolis, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, eigen risico, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Delfzijl zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Drimmelen? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo zijn grote besparingen mogelijk. Welke verzekering het goedkoopste is is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – en de speciale filters – spot jij snel welke aanbieder de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot januari 2023. Meer voordeel behalen op je verzekering? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum is doorgaans een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met minder flexibiliteit.

zorgverzekering-drimmelen


Betrouwbare zorgpolis in Drimmelen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Bocholtz afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Interpolis, Bewuzt, United Consumers, Univé. Op deze site bekijk je enkele begrippen die van belang zijn. Met behulp van deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren de zorgadressen waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners voor aandoeningen als Akinesie of Hypopyon, maar ook Mortons neuralgie en Situs inversus. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Een naturapolis is goedkoper.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (max €500, €885 totaal). Het pluspunt is een betaalbare polis. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Mogelijkheden: een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Drimmelen) of mogelijk een school. Je hebt recht op een lagere premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Drimmelen?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Drimmelen of in een omliggende plaats. Goed om te weten: dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever via internet. Hierna lees jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 9 stuks per jaar).
 7. Beslis over een vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld Salland Zorgverzekering dekking) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Drimmelen?

Jouw basispakket dekt een groot deel van de zorgkosten in Drimmelen. Op die manier staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Huisarts, Ziekenhuis, Medisch specialist, Bloedonderzoek. Echter ook Revalidatiezorg, Dieetadvies, Logopedie, Verloskundige zorg. Bekijk de algemene voorwaarden van jouw actuele dekking en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Verderop spot je een paar erkende zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Drimmelen wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: inventariseer of jouw verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Drimmelen. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Drimmelen? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €75 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Drimmelen zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er vele soorten zorg in de streek Drimmelen. Neem nou ergotherapie, diëtetiek, podotherapie, logopedie en psychologische zorg, audicien, apotheek, plastische chirurgie, stoppen met roken. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij HEMA of National Academic. Check de afspraken van jouw polis om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Schedelbeschermingskap.

Verzekeringskantoor in Drimmelen

Houd jij van persoonlijk contact ten aanzien van je zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Drimmelen. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist bespreekt jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Drimmelen