Loading...

Zorgverzekering Driehuis Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je overstappen van zorgverzekering in Driehuis. Bijvoorbeeld naar FBTO, OHRA, CZ, VGZ, Achmea. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Matcht deze bestaande verzekering nog met jouw situatie? Aan de hand van een nuttige zorgvergelijker kun jij vandaag nog, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende verzekeringen als bijv. alternatieve zorg of alternatieve zorg. Overstappen van polis is razendsnel gedaan.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Hulp bij overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een goede zorgverzekering is vaak lastig. Zaken als Ketenzorg en Restitutiepolis vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van Promovendum of inTwente tot o.a. FBTO en United Consumers. Hoe vind ik een goede verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Aan de hand van deze zorgvergelijker achterhaal je gelijk en gemakkelijk een geschikte verzekering die klopt met je individuele wensen. Problemen? Op deze pagina vind je makkelijke gegevens ten aanzien van restitutiepolis, naturapolis, basisverzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Deinum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Driehuis? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. D.m.v. de vergelijk module – en de speciale filters – tref je supersnel welke verzekeraar in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, HEMA, Besured, Nationale Nederlanden is vaak een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-driehuis


De beste zorgpolis in Driehuis?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Blitterswijck afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van Univé, Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis. Hierna ontdek je een aantal aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel schommelen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutiepolis kies je zelf je zorgaanbieders voor o.a. Cerebrotendineuze xanthomatose of Ebola, en tevens voor bijv. Pervasieve ontwikkelingsstoornis en Pterygium. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij minder zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (max €500). Het pluspunt is lagere maandlasten. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Mogelijkheden: een extra module voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Velsen) of juist een vereniging. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Driehuis?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Driehuis of ergens in de buurt. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker op internet. Onderstaand bekijk jij de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 750).
 6. Geef je wens door voor het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (kies bijv. twaalf behandelingen).
 7. Kies een vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. OZF dekking) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Driehuis?

Jouw basispolis dekt de meeste zorgkosten in Driehuis. Zodoende ben je standaard verzekerd voor o.a. Medicijnen, Huisarts, Ziekenhuis, Bloedonderzoek en Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg. Controleer de algemene voorwaarden van jouw actuele polis en bekijk wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Hieronder spot je enige vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Driehuis wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: check even of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Driehuis. Wat betaalt mijn verzekeraar? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Driehuis? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €70 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Driehuis moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Daarnaast zijn er velerlei zorgbedrijven in en rondom Velsen. Neem nou kraamzorg, logopedie, podotherapie, diëtetiek of psychologische zorg, apotheek, plastische chirurgie, audicien, haptonomie. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij Besured of Ohra. Check de condities van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Vergoedingen Rollator en loophulpmiddelen.

Verzekeringskantoor in Driehuis

Heb jij het liefst persoonlijk contact ten aanzien van de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Driehuis. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou omtrent pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De deskundige checkt je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Driehuis