Loading...

Zorgverzekering Drachtstercompagnie Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Ieder jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Drachtstercompagnie. Bijvoorbeeld naar CZ, VGZ, OHRA, Achmea, Menzis. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet zo gek om het huidige contract goed te bekijken. Matcht de huidige polis nog met jouw situatie? Met medewerking van een scherpe zorgvergelijker kan je nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende zekerheden als zwangerschap en bevalling / dieetadvies. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een passende zorgverzekering is redelijk frustrerend. Begrippen als CVZ + Risicoselectie zijn voor velen onmisbaar. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van C4Me of National Academic tot o.a. CZdirect en Salland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goedkope polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Dankzij deze zorgvergelijker tref je rap en zonder problemen een aantrekkelijke verzekering die aansluit op alle zorgwensen. Problemen? Op deze website check je praktische informatie m.b.t. de restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, naturapolis, eigen risico. Zie ook meer over De Zilk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Drachtstercompagnie? De prijzen van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De prijs kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – met uitgebreide functies – tref jij binnen enkele minuten welke verzekering voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2022tot eind januari 2023. Extra veel voordeel op de ziektekosten? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Besured is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-drachtstercompagnie


De beste zorgpolis in Drachtstercompagnie?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze verzekeraars met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Blauwhuis afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Bijvoorbeeld die van Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Op deze site ontdek je enkele variabelen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgadressen waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorginstellingen voor o.a. Beroepsastma op chroom of Hematurie, maar ook Leverontsteking en Ziekte van Dupuytren. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorgaanbieders. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 is dit €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (maximaal €500). Je profiteert van een goedkopere verzekering. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Voorbeelden zijn een extra dekking voor medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Smallingerland) of via een onderwijsinstelling. Je ontvangt een lagere premie (korting van 5-10%). Soms is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Drachtstercompagnie?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan is er een verzekeringskantoor in Drachtstercompagnie of rondom deze plaats. Handig: het kan nog sneller en duidelijker via internet. Hier vind jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld 12 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de uitkering voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. Interpolis dekking) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Drachtstercompagnie?

De basisverzekering betaalt veel voorkomende zorgkosten in Drachtstercompagnie. Zo worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Ziekenhuis, Medicijnen, Bloedonderzoek, Medisch specialist en Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Ergotherapie. Check de condities van je actuele dekking om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina tref jij een aantal gangbare zorgverleners in de provincie Friesland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. Je dokter heeft veel kennis en bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Drachtstercompagnie is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? Een basisverzekering betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Advies: verifieer of jouw verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Friesland. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Drachtstercompagnie. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basisverzekering. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Drachtstercompagnie? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €35 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Drachtstercompagnie moet een contract hebben afgesloten met de verzekeringsmaatschappij. Ook vind je een aantal verschillende types zorg in de buurt van Smallingerland. Onder andere: diëtetiek, logopedie, podotherapie, kraamzorg maar ook plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg, haptonomie, stoppen met roken. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Ditzo of Zorg en Zekerheid. Raadpleeg de kleine lettertjes van je verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Robotarm.

Verzekeringskantoor in Drachtstercompagnie

Geef jij de voorkeur aan face to face contact aangaande je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Drachtstercompagnie. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De adviseur inventariseert de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Drachtstercompagnie