Loading...

Zorgverzekering Dinxperlo Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Dinxperlo. Bijvoorbeeld naar FBTO, Menzis, CZ, OHRA, VGZ. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om jouw huidige polis goed te bekijken. Klopt jouw huidige polis met jouw wensen. Aan de hand van de praktische zorgvergelijker kan je direct, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen als steunzolen / zwangerschap en bevalling. Overstappen van aanbieder is razendsnel afgehandeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Gratis overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is best complex. Aspecten zoals Zorgpremie en Betalingsregeling zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van Bewuzt of ONVZ tot o.a. Delta Lloyd en Univé. Hoe stap ik over naar een aantrekkelijke verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Geholpen door onze zorgvergelijker achterhaal je direct en makkelijk een geschikte verzekering die klopt met jouw individuele wensen. Problemen? Op onze website spot jij handige details over de basisverzekering, restitutiepolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis. Zie ook meer over De Knipe zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Dinxperlo? De kosten van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl de dekking gelijk is. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is niet voor iedereen hetzelfde. De premie hangt af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. de zorgvergelijker – met bruikbare filters – tref je binnen 1 minuut welke verzekeringspolis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, HEMA, Besured, Anderzorg is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-dinxperlo


Populaire zorgpolis in Dinxperlo?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Berkhout afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Interpolis, United Consumers, Bewuzt, Univé. Verderop ontdek je veel besproken variabelen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Breslow-dikte of Hypoglykemie, echter ook Melanoom en Sarcoïdose. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar minder zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkopere verzekering. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra dekking voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Aalten) of via een opleiding. Je ontvangt korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Dinxperlo?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Dinxperlo of in deze buurt. Maar dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker op internet. Op deze pagina vind je de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 750).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 9 keer p/jaar).
 7. Selecteer de dekking m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. United Consumers december 2022) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Dinxperlo?

Jouw basisverzekering vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Dinxperlo. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Ziekenhuis, Huisarts, Medicijnen, Medisch specialist en tevens Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Dieetadvies, Logopedie. Bekijk de voorwaarden van je actuele dekking om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina bekijk jij enige gangbare zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Dinxperlo wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Advies: trek even na of je assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Dinxperlo. Wat betaalt mijn verzekeraar? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Dinxperlo? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €35 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Dinxperlo zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Ook vind je allerlei soorten zorg in de regio Aalten. Neem nou logopedie, diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg of stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie, audicien, psychologische zorg. De vergoedingen zijn erg wisselend bij HEMA of Stad Holland. Raadpleeg de kleine lettertjes van jouw verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Pruik.

Verzekeringskantoor in Dinxperlo

Heb jij het liefst face to face contact m.b.t. je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Dinxperlo. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist bespreekt jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • De zorgexpert.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Dinxperlo