Loading...

Zorgverzekering Den Ham Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Den Ham. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, CZ, OHRA, VGZ, Achmea. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om de huidige verzekering goed door te nemen. Past jouw geldende verzekering met jouw behoeften? Via deze innovatieve zorgvergelijker kan jij gelijk, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende modules zoals ergotherapie / brillen en lenzen. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is nogal complex. Feiten zoals Polisvoorwaarden of Ingezetene vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van Avéro Achmea of inTwente tot FBTO en Salland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een gewoon goede verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Via deze zorgvergelijker bekijk je gelijk en eenvoudig een duidelijke verzekering die matcht met de zorgwensen. Is het lastig? Op deze pagina tref je bruikbare details aangaande de aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Lees ook alles over Daarlerveen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Den Ham? De kosten van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de scherpste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief kent z’n oorsprong in eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Middels ons vergelijk script – en de speciale filters – bekijk jij gelijk welke verzekeraar voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot eind januari 2023. Nog meer besparen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, HEMA, Anderzorg, Besured is vaak een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-den-ham


De beste zorgpolis in Den Ham?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Bennebroek afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis, Univé. Hieronder tref je belangrijke onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je naar alle zorgaanbieders voor o.a. Alopecia areata of Gedesorganiseerde schizofrenie, maar ook Parfumallergie en Rachitis. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Met een naturapolis ben je welkom bij alleen de aangesloten zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een aantrekkelijke prijs. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra aanvulling voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Twenterand) of via een opleiding. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). Soms ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Den Ham?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Den Ham of ergens in de buurt. Maar het kan nog sneller en duidelijker via internet. Op deze pagina lees jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere achttien behandelingen).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (dat kan zijn CZdirect december 2022) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Den Ham?

De basispolis betaalt allerlei zorgkosten in Den Ham. Hiermee worden kosten gedekt van zaken als Medicijnen, Bloedonderzoek, Huisarts, Medisch specialist en Dieetadvies, Revalidatiezorg, Logopedie, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de voorwaarden van je actuele verzekering en bekijk wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina lees jij enige vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Overijssel.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Den Ham wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Tip: inventariseer of je verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Overijssel. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Den Ham. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basispolis. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Den Ham? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €40 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Den Ham zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er velerlei zorginstellingen in de streek Twenterand. Neem nou kraamzorg, logopedie, diëtetiek, podotherapie of apotheek, psychologische zorg, haptonomie, audicien, stoppen met roken. De dekkingen lopen sterk uiteen bij DSW of ZieZo. Bestudeer de voorwaarden van de verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Pijnbestrijding.

Verzekeringskantoor in Den Ham

Heb jij het liefst een “echt” gesprek inzake jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Den Ham. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider controleert je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Den Ham