Loading...

Zorgverzekering de Woude Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In november en december kan je overstappen van zorgverzekering in de Woude. Bijvoorbeeld naar CZ, Menzis, FBTO, OHRA, VGZ. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Klopt jouw huidige verzekering nog met jouw situatie? Met medewerking van de handige zorgvergelijker kan jij vandaag nog, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende polissen zoals steunzolen / mantelzorg. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten geregeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering op maat is best frustrerend. Begrippen als Declareren of Verzekeringsplicht komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van Avéro Achmea of Kiemer tot o.a. DSW en United Consumers. Hoe vind ik een gewoon goede verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Door gebruik te maken van een zorgvergelijker vind je direct en probleemloos een goedkope verzekering die aansluit op je individuele wensen. Kom je er niet uit? Hier vind je bruikbare gegevens m.b.t. de aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, naturapolis. Of klik meteen verder naar Callantsoog zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in de Woude? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie komt tot stand door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Via de polisvergelijker – en de speciale filters – check jij gelijk welke verzekering in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot januari 2023. Nog meer besparen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Anderzorg, HEMA, Promovendum is vaak een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-de-woude


Meest gekozen zorgpolis in de Woude?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijv. overstappen en zorgpolis Beek en Donk afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Univé, Bewuzt, United Consumers, Interpolis. Hierna lees je meer over cruciale onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorgverleners waar je terecht kunt. Dankzij een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners voor aandoeningen als Chorea of Gymnofobie, en tevens voor bijv. Longontsteking en Zenuwinzinking. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis ben je welkom bij alleen de aangesloten zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is het ER €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (de max is €500). Het voordeel is een aantrekkelijk tarief. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het misschien wat voor jou. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra polis voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Castricum) of wellicht een school. Je ontvangt een mooie korting op de polis (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in de Woude?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in de Woude of ergens in de buurt. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever via internet. Hier bekijk jij onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (o.a. 6 keer).
 7. Beslis over een vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. Promovendum oversluiten) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke kosten worden er vergoed in de Woude?

De basispolis vergoedt veel voorkomende zorgkosten in de Woude. Zo staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Medisch specialist, Huisarts, Medicijnen maar ook Logopedie, Ergotherapie, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg. Bekijk de condities van jouw huidige modules om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Op onze website check je meerdere populaire zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in de Woude wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: verifieer of de verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in de Woude. Wordt dit gedekt? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in de Woude? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Enige uitzondering is een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €40 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in de Woude moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere zorgbedrijven in de streek Castricum. Bijvoorbeeld: diëtetiek, ergotherapie, logopedie, podotherapie of ook audicien, apotheek, psychologische zorg, haptonomie, stoppen met roken. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij De Goudse of PNOZorg. Raadpleeg de condities van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Orthopedische schoenen.

Verzekeringskantoor in de Woude

Houd jij van 1 op 1 contact aangaande je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in de Woude. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De begeleider checkt je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van de Woude