Loading...

Zorgverzekering De Moer Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in De Moer. Veel gekozen partijen zijn Menzis, OHRA, VGZ, CZ, Achmea. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is dus slim om het huidige contract goed te bekijken. Past deze actuele polis met jouw behoeften? Met medewerking van een innovatieve zorgvergelijker kan iedereen direct, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot je een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld zwangerschap en geboorte / zwangerschap en bevalling. Het overstappen is echt zo afgewerkt.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering op maat is redelijk niet makkelijk. Zaken als Restitutiepolis en Diagnose Behandelcombinatie vliegen je om de oren. En er zijn tientallen polissen, van Promovendum of Pro Life tot Ditzo en UMC Zorgverzekering. Hoe vind ik een aantrekkelijke verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Dankzij onze zorgvergelijker vind je direct en ongecompliceerd een goedkope verzekering die overeenkomt met alle zorgbehoefte. Meer info? Op deze website lees je makkelijke info ten aanzien van aanvullende verzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, naturapolis, basisverzekering. Lees ook alles over Bunde zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in De Moer? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Wat de voordeligste verzekering is kan per aanvraag verschillend zijn. Het maandelijkse bedrag komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – inclusief handige filters – bekijk je binnen enkele minuten welke verzekeraar voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2021tot januari 2022. Nog meer besparen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA is vaak een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-de-moer


De beste zorgpolis in De Moer?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Er zijn talloze assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Banholt afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Univé, Bewuzt, United Consumers, Interpolis. Verderop bekijk je een aantal onderdelen die van belang zijn. Dankzij deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutiepolis heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Decubitus of Echinokokkose, echter ook Pityriasis versicolor en Syndroom van Korsakov. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €200 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn lagere maandlasten. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra polis voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, een gemeente (Loon op Zand) of juist een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op een goedkoper tarief (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in De Moer?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in De Moer of in een omliggende plaats. Echter, het kan nog sneller en gemakkelijker op internet. Onderstaand check jij een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (o.a. twaalf stuks per jaar).
 7. Bepaal de uitbetalingen m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is DSW oversluiten) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in De Moer?

De basispolis compenseert de meeste zorgkosten in De Moer. Zo worden kosten gedekt van bijv. Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medicijnen, Medisch specialist. Echter ook Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging. Inventariseer de polisvoorwaarden van de huidige verzekeraar en bekijk welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Hierna spot je een aantal algemene zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in De Moer wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? De basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: inventariseer of jouw verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in De Moer. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basispolis. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in De Moer? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van een paar tientjes per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in De Moer zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er meerdere zorginstanties in de gemeente Loon op Zand. Neem nou ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg, podotherapie maar ook plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken, haptonomie, apotheek. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij Interpolis of ZieZo. Controleer de kleine lettertjes van jouw verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Ooglidcorrectie.

Verzekeringskantoor in De Moer

Prefereer jij persoonlijk contact met betrekking tot je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in De Moer. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist helpt jou omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon checkt je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van De Moer