Loading...

Zorgverzekering Breukeleveen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Breukeleveen. Veel gekozen partijen zijn FBTO, VGZ, OHRA, CZ, Menzis. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om het huidige contract goed te bekijken. Klopt deze geldende zorgverzekering met jouw behoeften? Met medewerking van deze handige zorgvergelijker mag ook jij nu, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en selecteer eventueel aanvullende polissen zoals o.a. medische hulp buitenland / dieetadvies. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is nogal moeilijk. Termen als Regeling wanbetalers en Solidariteit zullen je aandacht nodig hebben. En er zijn tientallen polissen, van Promovendum of National Academic tot aan Ditzo en UMC Zorgverzekering. Hoe stap ik over naar een gewoon goede aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij een zorgvergelijker tref je snel en eenvoudig een duidelijke verzekering die aansluit op je zorgbehoefte. Problemen? Hier bekijk je handige specificaties met betrekking tot de eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, basisverzekering. Lees ook alles over Biezenmortel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Breukeleveen? De premies van de basisverzekeringen verschillen vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. Het maandelijkse bedrag komt tot stand door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Middels de polisvergelijker – met uitgebreide functies – zoek jij binnen enkele minuten welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op jouw zorgpolis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum is vaak een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-breukeleveen


Betrouwbare zorgpolis in Breukeleveen?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Akersloot afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Interpolis, United Consumers, Univé, Zilveren kruis. Verderop lees je meer over enkele onderdelen die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor onder andere Cerebrovasculair accident of Fasciitis plantaris, maar ook Nieuwvorming en Spitsvoet. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (max €500). Het voordeel is een betaalbare verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra aanvulling voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Wijdemeren) of mogelijk een opleiding. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Breukeleveen?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Breukeleveen of omgeving. Echter, het kan nog sneller en eenvoudiger via internet. Onderstaand lees jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (o.a. negen stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de uitkering voor brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is United Consumers ziektekostenverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Breukeleveen?

De basisverzekering compenseert veel voorkomende zorgkosten in Breukeleveen. Hiermee ben je standaard verzekerd voor o.a. Huisarts, Ziekenhuis, Medicijnen, Ziekenvervoer en tevens Dieetadvies, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de kleine letters van je actuele verzekering en bekijk wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Verderop tref jij een paar vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Breukeleveen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: inspecteer of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Breukeleveen. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Breukeleveen? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €75 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Breukeleveen moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekeraar. Er zijn nog allerlei zorgbedrijven in en rondom Wijdemeren. Bijvoorbeeld: ergotherapie, podotherapie, kraamzorg, diëtetiek en ook haptonomie, stoppen met roken, psychologische zorg, apotheek, plastische chirurgie. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij CZdirect of Zilveren Kruis. Check de kleine lettertjes van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Vergoedingen Kortdurend gebruik van hulpmiddelen.

Verzekeringskantoor in Breukeleveen

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak ten aanzien van je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Breukeleveen. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De specialist inventariseert jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Breukeleveen