Loading...

Zorgverzekering Breezand Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je overstappen van zorgverzekering in Breezand. Veel gekozen partijen zijn VGZ, Menzis, FBTO, CZ, Achmea. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Klopt deze huidige dekking nog met jouw situatie? Aan de hand van onze handige zorgvergelijker mag ook jij snel en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld dieetadvies / alternatieve zorg. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een goede zorgverzekering is soms complex. Termen als Gemoedsbezwaarden + Overstapservice zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van Besured of Ohra tot Delta Lloyd en VGZ. Hoe vind ik een goedkope verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Door gebruik te maken van een zorgvergelijker bekijk je gelijk en makkelijk een aantrekkelijke verzekering die in lijn is met je wensen. Is het lastig? Hier check jij bruikbare informatie aangaande de eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Lees ook alles over Biddinghuizen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Breezand? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. De premie hangt o.a. af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Aan de hand van onze vergelijker – met bruikbare filters – tref jij snel welke organisatie in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Anderzorg, HEMA, Promovendum betreft vaak een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-breezand


Betrouwbare zorgpolis in Breezand?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022zijn er veel aspecten belangrijk. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Aerdenhout afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Univé, Interpolis, Bewuzt. Op deze site tref je een aantal factoren die van belang zijn. Aan de hand van deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. Dankzij een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorginstellingen voor aandoeningen als Battered child-syndroom of Epilepsie, en tevens voor bijv. Parodontitis en Syndroom van Asherman. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (de max is €500). Het pluspunt is lagere maandlasten. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het misschien wat voor jou. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra dekking voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Hollands Kroon) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Breezand?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Breezand of ergens in de buurt. Echter, het kan nog sneller en duidelijker via het internet. Hierna tref jij een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. twaalf stuks per jaar).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld Promovendum ziektekostenverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Breezand?

Jouw basisverzekering compenseert allerlei zorgkosten in Breezand. Zo staat de verzekeraar garant voor bijv. Bloedonderzoek, Medicijnen, Huisarts, Ziekenhuis en tevens Revalidatiezorg, Dieetadvies, Wijkverpleging, Verloskundige zorg. Bekijk de condities van jouw actuele modules om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina spot jij meerdere erkende zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Jouw bezoek aan de huisarts in Breezand wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? De basispolis zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Let op: loop na of de verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Breezand. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via het basispakket. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Breezand? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €45 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Breezand moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere zorgbedrijven in de regio Hollands Kroon. Bijvoorbeeld: diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie, logopedie of stoppen met roken, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, apotheek. De dekkingen vertonen grote verschillen bij CZdirect of Zekur. Bestudeer de condities van je polis om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Klikprothese.

Verzekeringskantoor in Breezand

Geef jij de voorkeur aan face to face contact t.a.v. de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Breezand. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige inventariseert jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Breezand