Loading...

Zorgverzekering Boijl Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf 12 november kan je switchen van zorgverzekering in Boijl. Veel gekozen partijen zijn CZ, Achmea, VGZ, FBTO, Menzis. In 2020 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Matcht jouw bestaande polis met jouw omstandigheden? Met medewerking van een slimme zorgvergelijker kan je vandaag nog, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot je een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies eventueel nog voor aanvullende modules als brillen en lenzen + beweegzorg. Overstappen van polis is binnen mum van tijd gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Probleemloos overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2020

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is soms niet eenvoudig. Termen als Vrije artsenkeuze en Verplicht eigen risico komen veelvuldig voorbij. En er zijn tientallen polissen, van Besured of Menzis tot HEMA en ZieZo. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een professionele aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Dankzij een zorgvergelijker tref je vlug en gemakkelijk een geschikte verzekering die in lijn is met alle zorgbehoefte. Problemen? Hier bekijk je makkelijke adviezen aangaande de naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, basisverzekering, eigen risico. Bekijk ook meer info over Bennebroek zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in juni 2021 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Boijl? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl de dekking gelijk is. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de scherpste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De prijs wordt bepaald door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. D.m.v. de zorgvergelijker – en de speciale filters – spot jij binnen 1 minuut welke polis in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2019 over te stappen tot januari 2020. Wil je extra besparen op de ziektekosten? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-boijl


De beste zorgpolis in Boijl?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2020 moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Drenthe afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2020 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers, Univé. Op deze pagina vind je een aantal factoren die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutie verzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren de zorgadressen waar je heen kunt. Met een restitutiepolis kun je naar alle zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Borderline-persoonlijkheidsstoornis of Haarfollikelmijt, en tevens voor bijv. Organisch psychosyndroom en Zweetvoeten. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar een stuk minder zorgverleners. Een naturapolis is goedkoper.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2020 is dat €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (max €500). Je profiteert van een betaalbare verzekering. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor brillen en lenzen, tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Weststellingwerf) of mogelijk een vereniging. Je krijgt een mooie korting op de polis (denk aan 5 tot 10 procent korting). Doorgaans betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Boijl?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Boijl of in deze buurt. Echter, geen tijd? Dan kan dit ook nu en eenvoudiger d.m.v. internet. Onderstaand lees jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2020.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. 6 behandelingen).
 7. Beslis over de uitbetalingen betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn VGZ ziektekosten) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Boijl?

De basispolis staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Boijl. Zodoende worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Huisarts, Medicijnen en tevens Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Ergotherapie, Wijkverpleging. Inventariseer de algemene voorwaarden van je huidige polis en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar vind jij meerdere vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Friesland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Boijl wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Noemenswaardig: check even of jouw assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Friesland. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Boijl. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Boijl? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Dit geldt alleen bij een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €70 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Boijl moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei zorgbedrijven in de gemeente Weststellingwerf. Denk aan: podotherapie, ergotherapie, kraamzorg, logopedie en ook haptonomie, apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij inTwente of Promovendum. Check de kleine lettertjes van jouw polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen ICSI-behandeling.

Verzekeringskantoor in Boijl

Wil je het liefsteen “echt” gesprek inzake je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Boijl. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou inzake verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist inventariseert jouw persoonlijke situatie, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Boijl