Loading...

Zorgverzekering Baneheide Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Rond november tot en met december kan je overstappen van zorgverzekering in Baneheide. Dit kan o.a. naar OHRA, CZ, Achmea, FBTO, Menzis. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Klopt de geldende polis met jouw wensen. Geholpen door de scherpe zorgvergelijker kan men vandaag nog, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen zoals o.a. geneesmiddelen en zwangerschap en geboorte. De overstap is in een paar minuutjes gedaan.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Handige overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is vaak niet eenvoudig. Aspecten zoals Drempelinkomen of EHIC komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van Besured of PNOZorg tot bijvoorbeeld Delta Lloyd en United Consumers. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een passende verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door deze zorgvergelijker bekijk je rap en eenvoudig een betrouwbare verzekering die overeenkomt met alle zorgwensen. Hulp nodig? Op deze pagina spot je handige specificaties met betrekking tot de restitutiepolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Amsterdam zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Baneheide? De premies van de basisverzekeringen schommelen doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kun je eenvoudig besparen. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Middels de vergelijk module – met handige zoekfuncties – bekijk je gelijk welke polis de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2021tot en met eind januari 2022. Nog meer besparen op de ziektekosten? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met minder flexibiliteit.

zorgverzekering-baneheide


Veel gekozen zorgpolis in Baneheide?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Wolsum afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Univé, Bewuzt, Zilveren kruis, United Consumers. Hierna vind je veel besproken factoren die van belang zijn. Aan de hand van deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel verschillen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je naar alle zorginstellingen voor o.a. Blindheid of Katatone schizofrenie, echter ook Pica en Xenolalie. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kan je naar minder zorgaanbieders. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (max €500). Jouw “win” is een goedkopere verzekering. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Denk aan een extra module voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Simpelveld) of wellicht een onderwijsinstelling. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten matchen niet standaard met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Baneheide?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Baneheide of rondom deze plaats. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever op internet. Hier tref jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (o.a. 27 behandelingen).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. CZdirect polis) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Baneheide?

Jouw basisverzekering dekt allerlei zorgkosten in Baneheide. Zo worden kosten gedekt van zaken als Ziekenhuis, Medicijnen, Huisarts, Bloedonderzoek. Echter ook Logopedie, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg. Check de kleine letters van jouw actuele verzekering en ontdek wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Hierna vind jij enige populaire zorgaanbieders in de provincie Limburg.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Baneheide wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? Het basispakket betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: check even of de verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Limburg. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Baneheide. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basispolis. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Baneheide? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €30 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Baneheide zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Tevens zijn er meerdere verschillende types zorg in en rondom Simpelveld. Zoals podotherapie, diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie of ook plastische chirurgie, apotheek, psychologische zorg, audicien, haptonomie. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij Delta Lloyd of VGZ. Bekijk de condities van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Vergoedingen Dieetkosten.

Verzekeringskantoor in Baneheide

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak omtrent de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Baneheide. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur controleert je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Baneheide