Loading...

Zorgverzekering Baaiduinen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Baaiduinen. Bijvoorbeeld naar CZ, OHRA, Achmea, FBTO, Menzis. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het loont dus om het huidige contract goed door te nemen. Klopt jouw geldende polis nog met jouw situatie? Via deze scherpe zorgvergelijker mag ook jij nu, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen zoals zwangerschap en geboorte plus gezinsplanning. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is vaak gecompliceerd. Zaken als Aanvullende zorg of Gemoedsbezwaarde vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van Bewuzt of Kiemer tot bijv. De Goudse en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een goede verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Dankzij onze zorgvergelijker detecteer je snel en zonder problemen een voordelige verzekering die spoort met alle zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op deze website bekijk jij bruikbare gegevens aangaande de collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering. Je kunt hier ook terecht voor Alblasserdam zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Baaiduinen? De premies van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. De prijs wordt bepaald door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van de zorgvergelijker – en de speciale filters – check je supersnel welke verzekeringspolis voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Wil je extra besparen op de ziektekosten? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-baaiduinen


Veel gekozen zorgpolis in Baaiduinen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Brinkheurne afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Interpolis, Bewuzt, Univé. Hieronder bekijk je enkele factoren die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor onder andere Autoseksualiteit of Hersenvliesontsteking, en tevens voor bijv. Leerstoornis en Verwonding. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (de max is €500). Jouw “win” is een aantrekkelijk tarief. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, gemeente (Terschelling) of wellicht een hogeschool / universiteit. Je krijgt een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Baaiduinen?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Baaiduinen of rondom deze plaats. Handig: het kan nog sneller en duidelijker op internet. Hierna check je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (o.a. twaalf per jaar).
 7. Selecteer de uitbetalingen betreft brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is OHRA zorgverzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke kosten worden er vergoed in Baaiduinen?

Jouw basisverzekering betaalt veel voorkomende zorgkosten in Baaiduinen. Op die manier ben je standaard verzekerd voor bijv. Ziekenvervoer, Medisch specialist, Huisarts, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Wijkverpleging. Lees de algemene voorwaarden van jouw actuele modules en controleer welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina lees je enige vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Friesland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Baaiduinen is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Het basispakket staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: trek even na of de assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Friesland. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Baaiduinen. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basisverzekering. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Baaiduinen? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €60 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Baaiduinen zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Er zijn nog velerlei zorgbedrijven in de buurt van Terschelling. Neem nou podotherapie, diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg en ook plastische chirurgie, stoppen met roken, audicien, psychologische zorg, apotheek. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij De Friesland en Salland. Bestudeer de afspraken van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Vergoedingen Communicatiemiddelen.

Verzekeringskantoor in Baaiduinen

Heb jij het liefst face to face contact met betrekking tot je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Baaiduinen. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De begeleider bespreekt de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Deskundig advies.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Baaiduinen