Loading...

Zorgverzekering Andelst Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Andelst. Bijvoorbeeld naar Achmea, OHRA, Menzis, CZ, FBTO. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Klopt deze bestaande dekking met jouw behoeften? Geholpen door een nuttige zorgvergelijker kan iedereen snel en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden zoals anticonceptie of tand. De overstap is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is vaak frustrerend. Begrippen als CVZ + Ziekenfonds zijn voor velen onmisbaar. Er zijn nogal wat aanbieders, van AnderZorg of ONVZ tot o.a. De Goudse en VGZ. Hoe vind ik een goedkope verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Mede door de zorgvergelijker vind je direct en probleemloos een goede verzekering die past bij de individuele wensen. Kom je er niet uit? Op deze website tref je handige informatie m.b.t. de eigen risico, basisverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Limburg zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Andelst? De premies van de basisverzekeringen wisselen regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kun je al veel besparen. De voordeligste polis kan per persoon verschillen. De kostprijs kent z’n oorsprong in mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Middels de polisvergelijker – en de speciale filters – tref jij binnen enkele minuten welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2022tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA, Besured betreft vaak een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-andelst


Betrouwbare zorgpolis in Andelst?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Wierden afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Univé, Bewuzt, United Consumers. Verderop tref je veel besproken begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners voor bijvoorbeeld Beriberi of Desoriëntatie, en tevens voor bijv. Pityriasis rosea en Verkoudheid. Dit heet vrije zorgkeuze. Met een naturapolis ben je welkom bij minder zorgverleners. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (niet meer dan €500). Je profiteert van een lagere premie. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Veel gekozen: een extra module voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie, tandarts. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Overbetuwe) of via een school. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Andelst?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Andelst of rondom deze plaats. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever d.m.v. internet. Hierna bekijk je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (bijvoorbeeld twaalf per jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen betreft brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn PMA verzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Andelst?

Het basispakket vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Andelst. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Huisarts en Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de algemene voorwaarden van je actuele dekking om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina vind je een aantal gangbare zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Andelst is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: check even of de assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Andelst. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Andelst? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €45 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Andelst moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er een aantal soorten zorg in de gemeente Overbetuwe. Neem nou diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie, podotherapie maar ook psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie, audicien, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij Interpolis of Univé. Controleer de afspraken van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Beugel.

Verzekeringskantoor in Andelst

Houd jij van 1 op 1 contact omtrent de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Andelst. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De adviseur controleert de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Andelst