Loading...

Zorgverzekering Zwanenburg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Aan het einde van het jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Zwanenburg. Veel gekozen partijen zijn OHRA, Menzis, VGZ, FBTO, CZ. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Past deze geldende dekking met jouw wensen. Via een nuttige zorgvergelijker kun jij snel en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld zwangerschap en geboorte / orthodontie. Overstappen van polis is binnen 5 minuten afgewerkt.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Hulp bij overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is vaak complex. Termen als Nominale premie en Risicoselectie vliegen je om de oren. Ze staan allemaal voor je klaar, van Bewuzt of PMA tot bijvoorbeeld De Friesland en VGZ. Hoe vind ik een professionele aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Dankzij een zorgvergelijker tref je vlug en zonder problemen een geschikte verzekering die past bij je zorgbehoefte. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind jij nuttige informatie ten aanzien van naturapolis, restitutiepolis, basisverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Zaltbommel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Zwanenburg? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. De laagste premie verschilt per persoon. De kostprijs hangt o.a. af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. D.m.v. de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – bekijk je snel welke verzekeraar voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot januari 2023. Lagere prijzen regelen op de ziektekosten? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden betreft vaak een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-zwanenburg


Veel gekozen zorgpolis in Zwanenburg?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Er zijn talloze maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Wanroij afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Univé, Bewuzt, Zilveren kruis. Hieronder lees je meer over betekenisvolle begrippen waar je zeker op moet letten. Met deze hulp zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen de zorgverleners waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutiepolis kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Breslow-dikte of Kinkhoest, echter ook Metaplasie en Syndroom van Moebius. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (max €500, €885 totaal). Jouw “win” is een betaalbare premie. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Veel gekozen: een extra verzekering voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Haarlemmermeer) of via een vereniging. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zwanenburg?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Zwanenburg of rondom deze plaats. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker via internet. Onderstaand check je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. zes behandelingen).
 7. Bepaal de uitkering aangaande brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. Interpolis afsluiten) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Zwanenburg?

De basispolis dekt de meeste zorgkosten in Zwanenburg. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenhuis, Ziekenvervoer en Dieetadvies, Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Ergotherapie. Inventariseer de polisvoorwaarden van jouw huidige modules en zie meteen wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Op onze website vind je een aantal vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Zwanenburg is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Wel betaal je eigen risico. Handig: trek even na of je verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Zwanenburg. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Zwanenburg? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €55 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Zwanenburg is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er velerlei zorginstellingen in en rondom Haarlemmermeer. Bijvoorbeeld: logopedie, kraamzorg, podotherapie, ergotherapie maar ook stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie, audicien. De dekkingen lopen sterk uiteen bij inTwente of Univé. Raadpleeg de condities van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Vruchtwateronderzoek.

Verzekeringskantoor in Zwanenburg

Houd jij van face to face contact omtrent jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Zwanenburg. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou m.b.t. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De deskundige bespreekt de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zwanenburg