Loading...

Zorgverzekering Zuidoostbeemster Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Zuidoostbeemster. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, OHRA, FBTO, CZ, Menzis. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is geen gek idee om jouw huidige polis goed door te nemen. Past deze actuele zorgverzekering met jouw omstandigheden? Geholpen door onze innovatieve zorgvergelijker kun jij gelijk, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen zoals gezinsplanning plus manuele therapie. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Probleemloos overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is vaak ingewikkeld. Termen als Collectiviteitskorting + Ingezetene vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Promovendum of Ohra tot FBTO en VvAA. Hoe achterhaal ik een aantrekkelijke polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via deze zorgvergelijker vind je gelijk en gemakkelijk een voordelige verzekering die in lijn is met je individuele wensen. Is het lastig? Op onze website spot jij bruikbare details ten aanzien van naturapolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Woudbloem zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Zuidoostbeemster? De kosten van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. Welke verzekering het goedkoopste is is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Aan de hand van de polisvergelijker – inclusief handige filters – tref jij binnen enkele minuten welke verzekering in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot januari 2023. Wil je extra besparen op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Besured, HEMA, Promovendum is doorgaans een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met minder flexibiliteit.

zorgverzekering-zuidoostbeemster


Betrouwbare zorgpolis in Zuidoostbeemster?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Waalwijk afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, Univé, Bewuzt, United Consumers. Hieronder ontdek je nuttige factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een naturapolis en een restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Met een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Darmkanker of Kiespijn, en tevens voor bijv. Maligne lymfoom en Syndroom van Lesch-Nyhan. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (maximaal €500). Het voordeel is een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra dekking voor brillen en lenzen, tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, een gemeente (Beemster) of wellicht een onderwijsinstelling. Het voordeel is een lagere premie (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zuidoostbeemster?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Zuidoostbeemster of in een omliggende plaats. Handig: je doet dit veel rapper en duidelijker online. Op deze pagina bekijk jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 250).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (o.a. 27 keer).
 7. Neem besluit over de uitkering aangaande lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. Zorg en Zekerheid vergelijken) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Zuidoostbeemster?

De basisverzekering vergoedt de meeste zorgkosten in Zuidoostbeemster. Zo staat de verzekeraar garant voor bijv. Huisarts, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Medicijnen. Maar denk ook aan Logopedie, Ergotherapie, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de polisvoorwaarden van de actuele modules en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Hieronder lees jij meerdere erkende zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Zuidoostbeemster is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering vergoedt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: verifieer of jouw verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Zuidoostbeemster. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Zuidoostbeemster? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €45 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Zuidoostbeemster moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Tevens zijn er allerlei zorginstanties in de regio Beemster. Denk aan: ergotherapie, logopedie, kraamzorg, podotherapie maar ook haptonomie, audicien, stoppen met roken, psychologische zorg, plastische chirurgie. De vergoedingen zijn erg wisselend bij Menzis of PMA. Raadpleeg de condities van je verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Zorgpolis Vernevelaar.

Verzekeringskantoor in Zuidoostbeemster

Geef jij de voorkeur aan face to face contact inzake de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Zuidoostbeemster. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon controleert jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zuidoostbeemster