Loading...

Zorgverzekering Westbroek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Westbroek. Bijvoorbeeld naar Achmea, OHRA, VGZ, CZ, Menzis. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Klopt de afgesloten zorgverzekering met jouw omstandigheden? Aan de hand van onze handige zorgvergelijker mag ook jij vlug en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot jij een goede verzekering voor een goede prijs. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende modules zoals oefentherapie + zwangerschap en geboorte. Overstappen van polis is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Hulp bij overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is tamelijk gecompliceerd. Aspecten zoals Zorgtoeslag en Vrije artsenkeuze vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van AnderZorg of Menzis tot aan Ik en United Consumers. Hoe vind ik een goedkope verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Door gebruik te maken van een zorgvergelijker achterhaal je direct en probleemloos een geschikte verzekering die in lijn is met alle wensen. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot jij praktische info met betrekking tot de basisverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico. Zie ook meer over Waalre zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Westbroek? De premies van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. Het tarief hangt o.a. af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Aan de hand van de zorgvergelijker – inclusief handige filters – check jij snel welke aanbieder voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot maximaal eind januari 2022. Extra veel voordeel op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, Besured, HEMA, Nationale Nederlanden is in de regel een budget- of naturapolis. Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-westbroek


Populaire zorgpolis in Westbroek?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Terneuzen afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Bewuzt, Univé, Interpolis. Op deze pagina tref je cruciale factoren die van belang zijn. Met deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of natura verzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel schommelen de zorginstellingen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Afasie of Fimosis, maar ook Pest en Sociale fobie. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (niet meer dan €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een aantrekkelijke prijs. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Mogelijkheden: een extra verzekering voor fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, je gemeente (De Bilt) of via een school. Jouw “win” is korting op de premie (korting van 5-10%). In de praktijk is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Westbroek?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Westbroek of in een omliggende plaats. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger op internet. Onderstaand lees je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 18 per jaar).
 7. Beslis over een vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is OZF polis) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Westbroek?

De basisverzekering dekt allerlei zorgkosten in Westbroek. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Ziekenhuis, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de algemene voorwaarden van jouw huidige polis en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Hieronder spot jij enige erkende zorginstellingen in de provincie Utrecht.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Westbroek wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? Een basisverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Advies: inspecteer of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Utrecht. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Westbroek. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Westbroek? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Enige uitzondering is een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €65 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Westbroek zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Ook vind je meerdere zorginstanties in de regio De Bilt. Zoals ergotherapie, podotherapie, logopedie, diëtetiek of apotheek, plastische chirurgie, haptonomie, stoppen met roken, psychologische zorg. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij Avéro Achmea of PMA. Bestudeer de afspraken van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Zorgpolis Overgewicht.

Verzekeringskantoor in Westbroek

Heb jij het liefst 1 op 1 contact met betrekking tot je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Westbroek. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit t.a.v. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider inventariseert jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Westbroek