Loading...

Zorgverzekering Warmenhuizen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Warmenhuizen. Populaire keuzes zijn VGZ, CZ, Achmea, OHRA, FBTO. Ook in 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is geen gek idee om de huidige verzekering goed te bekijken. Klopt jouw geldende zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van de innovatieve zorgvergelijker kan je nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek jij een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende zekerheden zoals tandheelkundige hulp plus beweegzorg. Overstappen van verzekeraar is razendsnel gepiept.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Zonder kosten overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een zorgverzekering die bij jou past is redelijk complex. Aspecten zoals Nominale premie + Declareren zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van Zorg en Zekerheid of Pro Life tot bijv. De Friesland en VvAA. Hoe stap ik over naar een passende verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Aan de hand van deze zorgvergelijker detecteer je rap en eenvoudig een goedkope verzekering die in lijn is met je individuele wensen. Hulp nodig? Hier bekijk je praktische specificaties ten aanzien van restitutiepolis, aanvullende verzekering, basisverzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering. Bekijk ook meer info over Vlieland zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Warmenhuizen? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. Het tarief wordt bepaald door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Met ons vergelijk script – en de speciale filters – zoek jij binnen 1 minuut welke assuradeur voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot eind januari 2022. Wil je extra besparen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Let wel: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg is vaak een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-warmenhuizen


Populaire zorgpolis in Warmenhuizen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Stroobos afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis. Op deze site lees je meer over een aantal onderdelen die extra belangrijk zijn. Dankzij deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of naturapolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel wisselen de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Ageusie of Ischias, echter ook Malletvinger en Toxischeshocksyndroom. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij een stuk minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (max €500). Het voordeel is een minder hoge premie. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het misschien wat voor jou. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Denk aan een extra module voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, je gemeente (Schagen) of wellicht een vereniging. Je hebt recht op een voordelige premie (korting van 5-10%). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Warmenhuizen?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Warmenhuizen of rondom deze plaats. Let op: je doet dit veel rapper en duidelijker via internet. Hier lees je een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn negen stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn OZF zorgverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Warmenhuizen?

De basisverzekering compenseert veel voorkomende zorgkosten in Warmenhuizen. Hiermee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Medisch specialist, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medicijnen en tevens Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg. Bekijk de polisvoorwaarden van jouw actuele verzekeraar en controleer wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina spot jij meerdere veel voorkomende zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Warmenhuizen is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Het basispakket vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Tip: check even of je assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Warmenhuizen. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Warmenhuizen? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €35 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Warmenhuizen moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Daarnaast zijn er meerdere soorten zorg in de regio Schagen. Neem nou logopedie, podotherapie, ergotherapie, kraamzorg en stoppen met roken, audicien, haptonomie, psychologische zorg, apotheek. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij CZdirect of Salland. Bekijk de condities van je verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Oedeemtherapie tot 18 jaar.

Verzekeringskantoor in Warmenhuizen

Houd jij van een persoonlijke afspraak ten aanzien van jouw zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Warmenhuizen. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige bekijkt je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Warmenhuizen