Loading...

Zorgverzekering Vierhuizen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Vierhuizen. Bijvoorbeeld naar Menzis, Achmea, FBTO, OHRA, VGZ. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet zo gek om het huidige contract goed door te nemen. Klopt deze actuele polis met jouw behoeften? Met medewerking van een snelle zorgvergelijker kan men rap en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld steunzolen en alternatieve zorg. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is tamelijk niet makkelijk. Termen als Vrijwillig eigen risico + Medische selectie vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van Promovendum of Ohra tot Interpolis en Univé. Hoe vind ik een goedkope aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via deze zorgvergelijker tref je snel en zonder problemen een aantrekkelijke verzekering die overeenkomt met de zorgbehoefte. Is het lastig? Op deze website tref jij nuttige gegevens aangaande de basisverzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis. Lees ook alles over Ubbena zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Vierhuizen? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kun je al veel besparen. Wat de voordeligste verzekering is verschilt per persoon. Het tarief komt tot stand door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Aan de hand van onze vergelijker – inclusief handige filters – spot je gelijk welke polis voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot maximaal eind januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-vierhuizen


Populaire zorgpolis in Vierhuizen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Sleeuwijk afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Univé, Bewuzt, Interpolis, United Consumers. Op deze site lees je meer over een aantal begrippen die van belang zijn. Met deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Bagassose of Frigide, en tevens voor bijv. Korsakov-syndroom en Triskaidekafobie. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is lagere maandlasten. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra aanvulling voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (De Marne) of juist een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Vierhuizen?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Vierhuizen of in deze buurt. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger online. Hierna spot je de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (onder andere negen keer).
 7. Neem besluit over de dekking betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. Menzis) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Vierhuizen?

Jouw basisverzekering betaalt een groot deel van de zorgkosten in Vierhuizen. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg. Lees de kleine letters van je huidige verzekeraar en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Op onze website tref je een aantal populaire zorginstellingen in de provincie Groningen.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Vierhuizen wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? Een basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: inspecteer of jouw verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Groningen. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Vierhuizen. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Vierhuizen? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €50 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Vierhuizen moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Daarnaast zijn er een aantal zorginstellingen in de regio De Marne. Denk aan: ergotherapie, logopedie, podotherapie, kraamzorg maar ook stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie, apotheek, audicien. De vergoedingen zijn erg wisselend bij Menzis of Zorg en Zekerheid. Bekijk de kleine lettertjes van jouw verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Zorgpolis Klinische bevalling medische noodzaak.

Verzekeringskantoor in Vierhuizen

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak t.a.v. je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Vierhuizen. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige inventariseert de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Vierhuizen