Loading...

Zorgverzekering Vianen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Vianen. Dit kan o.a. naar Achmea, OHRA, Menzis, CZ, VGZ. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Past jouw actuele polis met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van deze innovatieve zorgvergelijker kan je rap en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende zekerheden als vaccinaties + acupunctuur. Het overstappen is echt zo afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is redelijk complex. Feiten zoals Aanvullende zorgverzekering en Zorgverzekeraar vliegen je om de oren. Ze staan allemaal voor je klaar, van Bewuzt of inTwente tot bijv. CZdirect en Stad Holland. Hoe achterhaal ik een voordelige verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Middels een zorgvergelijker vind je vlug en ongecompliceerd een duidelijke verzekering die matcht met alle behoeften. Meer info? Op onze website vind je handige gegevens ten aanzien van collectieve zorgverzekering, basisverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, naturapolis. Of klik meteen verder naar Tytsjerk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Vianen? De kosten van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor kun je al veel besparen. De goedkoopste polis verschilt per persoon. Het tarief kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Middels de polisvergelijker – met bruikbare filters – tref je gelijk welke partij voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, HEMA, Anderzorg, Besured is in veel gevallen een budget- of naturapolis. Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-vianen


Meest gekozen zorgpolis in Vianen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt kiezen uit meerdere verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Slagharen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers. Op deze pagina bekijk je veel besproken onderdelen die van belang zijn. Aan de hand van deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorginstellingen voor aandoeningen als Amenorroe of Granuloma annulare, maar ook Obstructief Slaapapneu-syndroom en Schizofreniforme stoornis. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (de max is €500). Je profiteert van een aantrekkelijke prijs. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra dekking voor tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, gemeente (Vianen) of via een opleiding. Het voordeel is een mooie korting op de polis (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Vianen?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Vianen of in deze buurt. Let op: het kan nog sneller en gemakkelijker via het internet. Onderstaand spot jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (o.a. 18 behandelingen).
 7. Selecteer een vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. Interpolis) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Vianen?

Jouw basispolis vergoedt allerlei zorgkosten in Vianen. Zodoende staat de verzekeraar garant voor onder andere Medisch specialist, Ziekenvervoer, Medicijnen, Ziekenhuis en tevens Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Verloskundige zorg, Dieetadvies. Lees de voorwaarden van de huidige modules om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Scroll verder, daar tref jij een aantal erkende zorgverleners in de provincie Utrecht.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Vianen wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Let op: controleer goed of jouw assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Utrecht. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Vianen. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Vianen? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van een paar tientjes per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Vianen moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Er zijn nog velerlei zorgbedrijven in en rondom Vianen. Zoals diëtetiek, podotherapie, ergotherapie, kraamzorg of apotheek, audicien, haptonomie, plastische chirurgie, psychologische zorg. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij De Friesland of Ohra. Raadpleeg de afspraken van jouw verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Zorgpolis Kinderopvang bij ziekenhuisopname.

Verzekeringskantoor in Vianen

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak rondom je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Vianen. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De begeleider kijkt naar de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Vianen