Loading...

Zorgverzekering Refertilisatie Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgpolis is in ons land een must. Uitgaande van vooraf bepaalde poliskosten, kan jij profiteren van een uniek zorgpakket van bijv. VGZ, Menzis, CZ, FBTO, Achmea of Univé, Interpolis, Bewuzt, United Consumers. Ieder mens wil de beste zorg. Veel patiënten moeten hebben specialistische zorg. Voor jou heeft dat misschien te maken met refertilisatie. Wil jij weten of (behandelingen rondom) refertilisatie wordt vergoed binnen de zorgverzekering? In het geval jij een andere zorgpolis regelt, is het verstandig om alle aanvullende dekkingen te inventariseren t.a.v. reguliere medische behandelingen en therapieën. Welke kosten kunnen worden ingediend? In de polis-regels van de verzekeringsmaatschappij (Promovendum, Besured, HEMA, Anderzorg) lees je er alles over. Elk nieuw jaar wisselen de modules, tarieven en dekkingen van de verzekeringsmaatschappijen.

Vergoedingen refertilisatie 2023

Elke verzekering biedt allereerst een belangrijke basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar gelijk. Op die manier heb je altijd een goede dekking voor kostenposten zoals Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies en Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenhuis. Echter, wat is de huidige status van zorgverzekering Refertilisatie vergoeding 2023? Is dit ook geregeld in dit pakket? Meteen een polis afsluiten bij inTwente en PMA? Bekijk dan kritisch de condities rondom deze behandelingen. De vergelijker hieronder helpt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor refertilisatie. Navigeer meteen naar De Veenhoop, Kamerik, Overdinkel, Wemeldinge.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een verzekering op maat, die aansluit op jouw specifieke zorg-nood? Relevant voor Vergoedingen Dyslexiebehandeling? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker door gebruik te maken van de online tool. Maar hoe kan ik dat doen? Zonder moeite, met de volgende tips en adviezen:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (restitutie & natura)
  4. Geef je wensen door m.b.t. aanvullende opties als Fysiotherapie en mond/tand
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. Je ontdekt nu alle mogelijke verzekeringen. Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Download de kleine lettertjes en bekijk de refertilisatie vergoedingen 2023. Vergeet niet het eigen risico.

Eigen risico Refertilisatie

Het eigen risico is de minimale kosten die je zelf moet betalen in de situatie dat je zorgkosten maakt. In 2023 is dit €385. Gaat de tegemoetkoming voor Refertilisatie ten koste van het eigen risico? We praten over zeer kenmerkende aangelegenheden / ingrepen. Deze unieke behandeling zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. In dit geval download je het actuele polisblad. Deze vind je via je online account bij de verzekeraar, of raadpleeg de helpdesk van de verzekeringsmaatschappij. Staat je opname in het basispakket? In zo’n case betaal je meestal zelf een klein gedeelte (€385) door de eigen bijdrage. Vind je het in de aanvullende verzekering? Dan is er in de regel geen eigen risico! Bezoek ook de pagina over: CZdirect dekking.