Loading...

Zorgverzekering Podologie Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgpolis is in ons land een must. Aan de hand van een vaste premie per maand, mag je aanspraak maken op een uitgebreid zorgpakket van aanbieders als FBTO, Achmea, VGZ, OHRA, CZ of Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Ieder mens wil goede zorg ontvangen. En veel mensen benodigen daarnaast extra zorg. Dat kan bijvoorbeeld gaan om podologie. Benieuwd of (behandelingen rondom) podologie wordt vergoed binnen de zorgverzekering? In het geval jij een andere zorgpolis neemt, is het goed om je aanvullende dekkingen te bekijken t.a.v. veel voorkomende ingrepen en geneeswijzen. Wat is inclusief, en wat niet? In de polis-regels van de verzekeringsmaatschappij (HEMA, Besured, Promovendum, Anderzorg) kan je er alles over lezen. Elke 12 maanden wijzigen de modules, tarieven en dekkingen van de assuradeurs.

Vergoedingen podologie 2022

Uw verzekeringsmaatschappij heeft een zogenaamde basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij elk van de aanbieders overeenkomstig. Zo ben je gedekt voor mogelijke kosten als Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Dieetadvies of Ziekenvervoer, Huisarts, Medisch specialist, Ziekenhuis. Alleen, wat moet ik weten over zorgverzekering Podologie vergoeding 2022? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Direct overstappen naar bijvoorbeeld Besured of VGZ? Doorzoek dan nauwkeurig de voorwaarden ten aanzien van dit thema. De onderstaande vergelijker helpt bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor podologie. Lees nu ook meer info over Dalmsholte, IJzendoorn, Oude Meer, Wapse.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een gewoon goede zorgpolis die aansluit op jouw specifieke zorgbehoeftes? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Computerprogrammatuur? Ziektekostenverzekeringen vergelijken is kinderspel aan de hand van internet. Welke stappen moet ik volgen? Erg makkelijk, met ons stappenplan:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (natura of restitutie)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Fysiotherapie of natuurlijk orthodontie
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. Je vergelijkt nu in een keer alle mogelijke verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Een goede keuze kunnen maken? Raadpleeg de polisvoorwaarden en geef extra aandacht aan de podologie vergoedingen 2022. Check ook de eigen bijdrage.

Eigen risico Podologie

Het concept eigen risico de vergoeding die je zelf moet betalen wanneer je iets uit je basispakket gebruikt. In 2022 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaan kosten rondom Podologie ten koste van het eigen risico? Het gaat hier om vrij bijzondere onderwerpen / behandelwijzen. Deze niet-standaard zorg gaat mogelijk van jouw eigen risico af. In dit geval check je het geldige polisblad. De polis kan je downloaden op de website van de verzekeraar, of neem contact op met de servicemedewerkers van de zorgverzekeraar. Zit de gewenste ingreep inbegrepen in jouw basisverzekering? In die situatie vergoed jij vaak een deel van de zorg (€385) via het eigen risico. Vind je het in de aanvullende verzekering? Dan is er in de regel geen bijdrage uit jouw eigen risico. Lees nu verder over: De Goudse januari 2022.