Loading...

Zorgverzekering Obesitas Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgverzekering is verplicht in Nederland. Mede door een bepaald maandtarief, mag je aanspraak maken op een uitgebreid zorgpakket van bijv. Achmea, VGZ, CZ, OHRA, FBTO of Bewuzt, Interpolis, United Consumers, Univé. Ieder mens heeft betrouwbare zorg nodig. Veel consumenten moeten hebben specialistische zorg. Bijvoorbeeld rondom obesitas. Achterhalen of (de tarieven voor) obesitas ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? Wanneer je een actuele zorgpolis afsluit, is het goed om de aanvullende dekkingen te checken rondom gebruikelijke medische behandelingen en therapieën. Wat is inclusief, en wat niet? In de polis-beschrijvingen van jouw polis (Nationale Nederlanden, Besured, HEMA, Anderzorg) lees je er alles over. Elk nieuw jaar wijzigen de keuzes, declaraties en modules van de grote verzekeraars.

Vergoedingen obesitas 2022

Jouw verzekeringsmaatschappij biedt allereerst een wettelijk verplichte basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is bij alle maatschappijen hetzelfde. Zo ben je altijd verzekerd voor mogelijke kosten als Revalidatiezorg, Ergotherapie, Dieetadvies, Verloskundige zorg en natuurlijk Medisch specialist, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek. Let op: wat is de huidige status van zorgverzekering Obesitas vergoeding 2022? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Overweeg jij een polis afsluiten bij Besured en Stad Holland? Lees dan grondig de condities m.b.t. dit thema. De vergelijker hieronder ondersteunt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor obesitas. Zie ook meer info over Broekland, Holtum, Ooltgensplaat, Vledder.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een verzekering op maat, die rijmt met jouw specifieke zorgvragen? Relevant voor Vergoedingen Badplank? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel door gebruik te maken van internet. Hoe werkt het? Erg makkelijk, aan de hand van ons stappenplan:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Wil je een hoog of laag eigen risico?
  3. Wil je volledige vrije zorgkeuze ((natura & restitutie)
  4. Selecteer optioneel modules als Lenzen en brillen of natuurlijk mond/tand
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je ziet nu alle mogelijke verzekeringen. Je mag ze rangschikken op prijs en kwaliteit
  7. Een goede keuze kunnen maken? Download de polisvoorwaarden en bekijk de obesitas vergoedingen 2022. Let met name op het eigen risico.

Eigen risico Obesitas

Het concept eigen risico het bedrag dat jaarlijks moet worden bijgelegd als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 bedraagt dit €385. Gaan kosten rondom Obesitas van mijn eigen risico af? Het betreft redelijk individuele thema’s / therapieën. Deze bijzondere behandeling vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. In dit geval download je de overeenkomst / polisblad. De gegevens raadpleeg je online (website maatschappij), of contacteer de helpdesk van de verzekeraar. Zit de gewenste opname in het basispakket? Dan voldoe je doorgaans het eerste deel (€385) aan de hand van een eigen bijdrage. Vind je het in de aanvullende verzekering? Dan is er in de regel geen eigen stukje uit het eigen risico. Check nu direct details over: Stad Holland afsluiten.