Loading...

Zorgverzekering Kronen en bruggen Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgverzekering is een verplichting voor iedereen. In ruil voor vooraf bepaalde poliskosten, heb je recht op een speciaal zorgpakket van verzekeraars als Menzis, Achmea, FBTO, OHRA, CZ en United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis, Univé. Ieder persoon wil goede zorg ontvangen. Veel consumenten hebben specifieke behoeftes. In dit geval misschien wel kronen en bruggen. Nieuwsgierig of (de kosten omtrent) kronen en bruggen wordt betaald uit de zorgverzekering? In het geval jij een nieuwe zorgverzekering regelt, is het onmisbaar je aanvullende dekkingen te checken met betrekking tot gangbare medische behandelingen en therapieën. Welke kosten kunnen worden ingediend? In de kleine letters van de betreffende zorgverzekering (Besured, Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden) lees je er alles over. Elke 12 maanden wisselen de modules, tarieven en dekkingen van de assuradeurs.

Vergoedingen kronen en bruggen 2023

Uw verzekering biedt allereerst een belangrijke basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar gelijk. Zo heb je altijd een goede dekking voor kostenposten zoals Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg of Medicijnen, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Huisarts. Maar, wat moet ik eigenlijk weten over zorgverzekering Kronen en bruggen vergoeding 2023? Moet je dit mogelijk zelf betalen? Overweeg jij een andere polis te nemen bij De Goudse of PMA? Bekijk dan grondig de kleine letters op het gebied van dit onderwerp. De zorgvergelijker op deze pagina kan je helpen bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor kronen en bruggen. Raadpleeg hiervoor ook Blaricum, Helenaveen, Noord-Sleen, Uithuizermeeden.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een klantvriendelijke verzekeraar die in lijn is met je speciale zorg-wensen? Denk dan aan Vergoedingen Vroeggeboorte? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker met behulp van de online tool. Hoe werkt het? Heel eenvoudig, met het volgende stappenplan:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (natura & restitutie)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Fysio of tandheelkunde
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je ziet nu de opties voor verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Een geschikt pakket gevonden? Check de polisvoorwaarden en geef extra aandacht aan de kronen en bruggen vergoedingen 2023. Check ook het eigen risico.

Eigen risico Kronen en bruggen

Het eigen risico is de vergoeding die jij zelf altijd zal bijdragen als je zorgkosten maakt. In 2023 ligt dit op €385. Gaan kosten rondom Kronen en bruggen ten koste van het eigen risico? Het gaat hier om redelijk unieke aangelegenheden / ingrepen. Deze niet-standaard ingreep gaat mogelijk van jouw eigen risico af. In dit geval raadpleeg je het geldige polisblad. Dit tref je via je online account bij de verzekeraar, of raadpleeg de ondersteuningsdienst van jouw verzekeringskantoor. Staat je opname in het basispakket? Dan voldoe je vaak de eerste €385 door de eigen bijdrage. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? In deze situatie is er meestal geen bijdrage uit jouw eigen risico. Check nu direct details over: ZorgDirect ziektekostenverzekering.