Loading...

Zorgverzekering Fronttandvervanging Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgpolis is verplicht in Nederland. Op basis van een vastgestelde financiële vergoeding, kan jij profiteren van een uniek zorgpakket van onder andere CZ, OHRA, FBTO, VGZ, Menzis of Interpolis, United Consumers, Univé, Bewuzt. Ieder mens wil goede zorg ontvangen. Veel patiënten hebben specifieke behoeftes. In dit geval misschien wel fronttandvervanging. Benieuwd of (behandelingen rondom) fronttandvervanging wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Wanneer je een nieuwe zorgverzekering kiest, is het goed om aanvullende dekkingen te bekijken t.a.v. reguliere ingrepen en geneeswijzen. Wat wordt wel en niet gedekt? In de voorwaarden van jouw verzekeraar (Anderzorg, HEMA, Promovendum, Nationale Nederlanden) lees je er alles over. Elk nieuw jaar muteren de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de verzekeringsmaatschappijen.

Vergoedingen fronttandvervanging 2022

Uw verzekeringsmaatschappij bestaat uit een belangrijke basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar gelijk. Daarmee ben je gedekt voor zaken als Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg of Medisch specialist, Medicijnen, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer. Belangrijk: wat is de huidige status van zorgverzekering Fronttandvervanging vergoeding 2022? Is dit ook geregeld in dit pakket? Direct overstappen naar bijvoorbeeld Bewuzt of ZieZo? Doorzoek dan grondig de voorwaarden rondom deze situatie. De zorgvergelijker op deze pagina ondersteunt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor fronttandvervanging. Of lees meer over Baaium, Grolloo, Moorveld, Stoutenburg.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een verzekering op maat, die rijmt met jouw eigen zorgvragen? Denk dan aan Vergoedingen Second opinion? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig door gebruik te maken van internet. Hoe werkt het? Super eenvoudig, aan de hand van ons stappenplan:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (natura en restitutie)
  4. Geef je wensen door m.b.t. aanvullende opties als Lenzen en brillen en tandarts
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. Je ziet nu alle beschikbare verzekeraars. Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Een geschikt pakket gevonden? Raadpleeg het polisblad, en bekijk de fronttandvervanging vergoedingen 2022. Vergeet niet het eigen risico.

Eigen risico Fronttandvervanging

Eigen risico is de minimale kosten die je zelf moet betalen in de situatie dat je gebruik maakt van het pakket. In 2022 ligt dit op €385. Gaan kosten rondom Fronttandvervanging van de eigen bijdrage af? Het gaat hier om tamelijk specifieke aangelegenheden / therapieën. Deze bijzondere ingreep gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Om dit te achterhalen raadpleeg je de overeengekomen voorwaarden / polisblad. Deze tref je op de website van de verzekeraar, of vraag het de de servicemedewerkers van de verzekeraar. Zit deze behandeling inbegrepen in jouw basisverzekering? In die situatie vergoed jij vaak zelf een klein gedeelte (€385) uit je eigen risico. Zit het in een aanvullende verzekering? In deze situatie eisen verzekeringen gewoonlijk niet een bijdrage uit het eigen risico. Bekijk ook alles over: Ditzo zorgpolis.