Loading...

Zorgverzekering Correctiezolen Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgverzekering is verplicht in Nederland. Op basis van een bepaald maandtarief, kan jij profiteren van een betrouwbaar zorgpakket van bijvoorbeeld Menzis, OHRA, VGZ, Achmea, CZ of United Consumers, Univé, Zilveren kruis, Interpolis. Iedereen kan deskundige zorg krijgen. Veel patiënten benodigen daarnaast extra zorg. Bijvoorbeeld rondom correctiezolen. Achterhalen of (de tarieven voor) correctiezolen wordt betaald uit de zorgverzekering? Wanneer je een nieuwe zorgverzekering regelt, is het verstandig om de aanvullende dekkingen te bekijken t.a.v. veel voorkomende behandelingen en geneesmethoden. Wat is inclusief, en wat niet? In de voorwaarden van de betreffende zorgverzekering (Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA) kan je er alles over lezen. Elk jaar wisselen de modules, tarieven en dekkingen van de assuradeurs.

Vergoedingen correctiezolen 2023

Elke polis beslaat een zogenaamde basisdekking. De compensaties van de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar gelijk. Zo heb je altijd een goede dekking voor o.a. Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Ergotherapie maar ook Medicijnen, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Huisarts. Alleen, wat moet ik weten over zorgverzekering Correctiezolen vergoeding 2023? Is dit ook geregeld in dit pakket? Direct een polis afsluiten bij Kiemer en PMA? Bekijk dan kritisch de regels rondom dit thema. Onze eigen polis-vergelijker ondersteunt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor correctiezolen. Zie ook meer info over Alphen aan den Rijn, Gemonde, Meijel, Soest.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een verzekering op maat, die rijmt met je speciale zorg-wensen? Onder ander voor Vergoedingen Podozolen? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel via de zorgvergelijker. Wat komt daar bij kijken? Zonder moeite, met de volgende handleiding:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Wil je volledige vrije zorgkeuze ((restitutie & natura)
  4. Selecteer optioneel modules als Fysiotherapie of natuurlijk tandarts
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. In het volgende scherm check je de af te sluiten verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Een goede keuze kunnen maken? Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk de correctiezolen vergoedingen 2023. Check ook de eigen bijdrage.

Eigen risico Correctiezolen

Het concept eigen risico de vergoeding die je jaarlijks moet inleggen als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 is dit €385. Gaat de tegemoetkoming voor Correctiezolen van de eigen bijdrage af? Het betreft zeer unieke thema’s / ingrepen. Deze bijzondere ingreep zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. In dit geval check je het actuele polisblad. De polis raadpleeg je op de website van de verzekeraar, of vraag het de de ondersteuningsdienst van de verzekeraar. Staat je opname wel in de basisdekking? In dat geval betaal je in de regel het eerste deel (€385) via het eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Hierbij is er in de regel geen bijdrage uit jouw eigen risico. Lees nu verder over: VGZ zorgverzekering.