Loading...

Zorgverzekering Bekkenfysiotherapie Hoe zit het met vergoedingen en eigen risico?

Een zorgverzekering is verplicht in Nederland. Op basis van een vaste premie per maand, krijg jij een betrouwbaar zorgpakket van aanbieders als Achmea, VGZ, Menzis, CZ, OHRA en United Consumers, Univé, Zilveren kruis, Bewuzt. Ieder mens heeft betrouwbare zorg nodig. Veel patiënten hebben specifieke behoeftes. In dit geval misschien wel bekkenfysiotherapie. Nieuwsgierig of (behandelingen rondom) bekkenfysiotherapie wordt betaald uit de zorgverzekering? Wanneer je een actuele zorgpolis afsluit, is het onmisbaar je aanvullende dekkingen te inventariseren t.a.v. gangbare behandelingen en geneesmethoden. Wat wordt wel en niet gedekt? In de polis-regels van de verzekeringsmaatschappij (Anderzorg, Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden) lees je er alles over. Elk jaar wisselen de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de grote verzekeraars.

Vergoedingen bekkenfysiotherapie 2023

Jouw polis heeft een zogenoemde basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is bij alle maatschappijen identiek. Op die manier ben je gedekt voor o.a. Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Wijkverpleging, Dieetadvies en natuurlijk Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Ziekenhuis. Echter, hoe zit het met zorgverzekering Bekkenfysiotherapie vergoeding 2023? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Overweeg jij een andere polis te nemen bij De Amersfoortse en Stad Holland? Doorzoek dan kritisch de kleine letters op het gebied van dit thema. De zorgvergelijker op deze pagina ondersteunt bij het vinden van de beste zorgverzekering voor bekkenfysiotherapie. Zie ook meer info over Zuid-Holland, Fochteloo, Maasbommel, Silvolde.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een verzekering op maat, die matcht met je unieke zorg-nood? Relevant voor Vergoedingen Ontbrekende hoektanden? Ziektekostenverzekeringen vergelijken is kinderspel aan de hand van de zorgvergelijker. Wat komt daar bij kijken? Heel eenvoudig, via ons stappenplan:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (restitutie & natura)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Fysio of orthodontie
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je ontdekt nu de toepasbare verzekeringen. Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Analyseer de voorwaarden van de polis en controleer de bekkenfysiotherapie vergoedingen 2023. Check ook de eigen bijdrage.

Eigen risico Bekkenfysiotherapie

Het eigen risico is het bedrag dat jij zelf altijd zal bijdragen als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 bedraagt dit €385. Gaat de tegemoetkoming voor Bekkenfysiotherapie van de eigen bijdrage af? Dit zijn aanmerkelijk specifieke thema’s / behandelwijzen. Deze specifieke behandeling gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Daarvoor download je het geldige polisblad. Dit document raadpleeg je op de website van de verzekeraar, of vraag je op bij de ondersteuningsdienst van de zorgverzekeraar. Zit deze opname in de algemene basisdekking? Dan betaal je meestal de eerste €385 via het eigen risico. Zit dit in een module van de aanvullende verzekering? Hierbij eisen verzekeringen meestal geen bijdrage uit jouw eigen risico. Bezoek ook de pagina over: ONVZ verzekering.