Loading...

Zorgverzekering Valthe Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Aan het einde van het jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Valthe. Populaire keuzes zijn Menzis, VGZ, Achmea, OHRA, FBTO. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is slim om jouw huidige polis goed te bekijken. Klopt deze huidige dekking met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van deze praktische zorgvergelijker kun jij vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden zoals opticien / chiropractie. Overstappen van polis is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is tamelijk gecompliceerd. Begrippen als Zorgverzekeringswet (Zvw) en PGB zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van Zorg en Zekerheid of Kiemer tot aan Interpolis en VGZ. Hoe ontdek ik een aantrekkelijke verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Dankzij de zorgvergelijker detecteer je gelijk en probleemloos een betrouwbare verzekering die aansluit op de zorgwensen. Problemen? Hier spot je nuttige gegevens m.b.t. de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Tienhoven zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Valthe? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kun je al veel besparen. Wat de voordeligste verzekering is kan per persoon verschillen. De premie hangt af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. onze vergelijker – inclusief handige filters – bekijk je supersnel welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-valthe


Meest gekozen zorgpolis in Valthe?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Sijbrandahuis afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Univé, Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis. Hieronder tref je een aantal variabelen die extra belangrijk zijn. Dankzij deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners voor aandoeningen als Blaasontsteking of Erfelijke kanker, echter ook Orbitale cellulitis en Psychische aandoening. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkope polis. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Mogelijkheden: een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Borger-Odoorn) of juist een vereniging. Het voordeel is een lagere premie (korting van 5-10%). Soms ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Valthe?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan is er een verzekeringskantoor in Valthe of in een omliggende plaats. Echter, dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker via internet. Op deze pagina spot jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 250).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (onder andere 12 behandelingen).
 7. Kies de uitbetalingen betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. ONVZ vergoedingen) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Valthe?

Jouw basispolis dekt allerlei zorgkosten in Valthe. Hiermee ben je standaard verzekerd voor onder andere Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenhuis, Ziekenvervoer maar ook Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Wijkverpleging. Lees de polisvoorwaarden van de huidige verzekering en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Hierna bekijk je meerdere veel voorkomende zorgverleners in de provincie Drenthe.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Valthe is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Advies: controleer goed of de assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Drenthe. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Valthe. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basisverzekering. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Valthe? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €55 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Valthe moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Er zijn nog vele verschillende types zorg in de regio Borger-Odoorn. Neem nou diëtetiek, kraamzorg, logopedie, ergotherapie en psychologische zorg, plastische chirurgie, stoppen met roken, audicien, haptonomie. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij De Amersfoortse en ONVZ. Bestudeer de condities van je polis om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgpolis Hyperhydrosis.

Verzekeringskantoor in Valthe

Wil je het liefst1 op 1 contact ten aanzien van je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Valthe. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist checkt de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Valthe