Loading...

Zorgverzekering Ursem Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Ursem. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, VGZ, CZ, Achmea, Menzis. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Matcht de bestaande verzekering met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van onze snelle zorgvergelijker kan je nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld tandarts en tand. Overstappen van aanbieder is razendsnel afgehandeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een goede zorgverzekering is tamelijk moeilijk. Begrippen als College voor Zorgverzekeringen en PGB zal je moeten overwegen. Er zijn talloos veel assuranten, van AnderZorg of PNOZorg tot Ik en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een gewoon goede verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Aan de hand van deze zorgvergelijker achterhaal je vlug en makkelijk een goedkope verzekering die aansluit op de zorgbehoefte. Is het lastig? Hier tref je praktische details met betrekking tot de eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, naturapolis. Lees ook alles over Terwolde zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Ursem? De premies van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, kan per persoon verschillen. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Middels onze vergelijker – inclusief handige filters – check jij direct welke partij voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot eind januari 2022. Nog meer besparen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA betreft vaak een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-ursem


Veel gekozen zorgpolis in Ursem?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Schuinesloot afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis. Hierna tref je veel besproken onderdelen die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorgverleners waar je terecht kunt. Met een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor onder andere Botulisme of Dysmaturiteit, echter ook Paratuberculose en Torsie. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturapolis is goedkoper.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is het ER €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (max €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een aantrekkelijke prijs. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Mogelijkheden: een extra module voor fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, je gemeente (Koggenland) of mogelijk een opleiding. Je krijgt een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ursem?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Ursem of rondom deze plaats. Tip: het kan nog sneller en duidelijker op internet. Hierna tref jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere 6 per jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. De Goudse vergoedingen) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke kosten worden er vergoed in Ursem?

Jouw basisverzekering betaalt veel zorgkosten in Ursem. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenvervoer, Ziekenhuis. Echter ook Verloskundige zorg, Ergotherapie, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg. Lees de kleine letters van je actuele modules om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar check je een aantal gangbare zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Ursem wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Let op: check even of je verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is er geen contract? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Ursem. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Ursem? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €75 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Ursem zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Ook vind je een aantal zorginstanties in de streek Koggenland. Denk aan: logopedie, ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg maar ook stoppen met roken, apotheek, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie. De dekkingen vertonen grote verschillen bij Interpolis of ZorgDirect. Raadpleeg de condities van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Zorgpolis Huisartsenzorg.

Verzekeringskantoor in Ursem

Heb jij het liefst een “echt” gesprek ten aanzien van je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Ursem. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou inzake pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider checkt jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ursem