Loading...

Zorgverzekering Terheijden Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Terheijden. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, Achmea, CZ, FBTO, Menzis. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is dus slim om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Klopt de geldende polis met jouw wensen. Aan de hand van de snelle zorgvergelijker mag ook jij nu, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende verzekeringen zoals o.a. huidbehandelingen / huidtherapie. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Gratis overstapservice
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is redelijk gecompliceerd. Begrippen als CVZ + Combinatiepolis vliegen je om de oren. Ze staan allemaal voor je klaar, van Bewuzt of PNOZorg tot aan De Goudse en VvAA. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goedkope aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker bekijk je gelijk en ongecompliceerd een duidelijke verzekering die past bij je zorgbehoefte. Meer info? Op deze pagina bekijk jij nuttige gegevens aangaande de basisverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis. Of klik meteen verder naar Staphorst zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Terheijden? De premies van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie hangt af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van onze vergelijker – met handige zoekfuncties – spot je direct welke verzekering de laagste premie vraagt. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Besured, HEMA, Anderzorg is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van minder flexibiliteit.

zorgverzekering-terheijden


Veel gekozen zorgpolis in Terheijden?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze assuradeurs met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Rozenburg afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Zilveren kruis, United Consumers, Univé. Hieronder lees je meer over nuttige factoren die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een naturapolis en een restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Via een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorginstellingen voor problemen zoals Anorexia nervosa of Dyschezie, maar ook Ontsteking en Raynaud-fenomeen. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde zorgverleners. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 ligt dit op €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is lagere maandlasten. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra module voor tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (Drimmelen) of soms een opleiding. Je ontvangt een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Terheijden?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Terheijden of in deze buurt. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker via internet. Hieronder tref jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (o.a. 12 per jaar).
 7. Selecteer de uitkering aangaande lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. De Goudse augustus 2022) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Terheijden?

De basisverzekering staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Terheijden. Hiermee staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Medicijnen, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Huisarts en tevens Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Logopedie. Check de condities van jouw huidige verzekeraar en bekijk welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Verderop lees jij enkele populaire zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Terheijden wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Het basispakket betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Advies: loop na of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Terheijden. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basispolis. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Terheijden? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische reden of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Deze modules verschillen enorm: van €60 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Terheijden moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog een aantal zorgbedrijven in de streek Drimmelen. Onder andere: diëtetiek, kraamzorg, podotherapie, logopedie en ook haptonomie, plastische chirurgie, apotheek, audicien, stoppen met roken. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij Menzis en Zekur. Bestudeer de condities van de polis voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Zorgpolis Eerstelijns psycholoog.

Verzekeringskantoor in Terheijden

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact aangaande de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Terheijden. In de volksmond: een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De begeleider inventariseert je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Terheijden