Loading...

Zorgverzekering Strijen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Aan het einde van het jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Strijen. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, Achmea, CZ, FBTO, VGZ. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is dus slim om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Matcht jouw geldende dekking met jouw wensen. Met behulp van een innovatieve zorgvergelijker kun je gelijk, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden zoals o.a. vergoeding bril en contactlenzen + geneesmiddelen. Het overstappen is razendsnel gedaan.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Zonder kosten overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is redelijk lastig. Begrippen als Betalingsachterstand of Collectieve zorgverzekering zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van De Amersfoortse of ONVZ tot Ik en VGZ. Hoe ontdek ik een goedkope aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Geholpen door deze zorgvergelijker tref je gelijk en moeiteloos een goede verzekering die spoort met je zorgwensen. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot je makkelijke specificaties over de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis, naturapolis. Bekijk ook meer info over Smilde zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Strijen? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De vergoeding hangt o.a. af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Met de polisvergelijker – met bruikbare filters – zoek je snel welke organisatie de laagste premie vraagt. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg, Besured is doorgaans een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-strijen


Populaire zorgpolis in Strijen?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Rijen afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Univé, United Consumers, Bewuzt. Verderop ontdek je betekenisvolle factoren die van belang zijn. Met behulp van deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Met een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor problemen zoals Asperger-syndroom of Dhatsyndroom, en tevens voor bijv. Neuritis optica en Transfobie. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een betaalbare premie. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Veel gekozen: een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, gemeente (Strijen) of wellicht een vereniging. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Strijen?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan is er een verzekeringskantoor in Strijen of rondom deze plaats. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker online. Hieronder vind je onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (onder andere 6 keer).
 7. Kies de uitbetalingen m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn Kiemer oversluiten) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Strijen?

Jouw basispolis vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Strijen. Op die manier ben je standaard verzekerd voor zaken als Ziekenvervoer, Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenhuis maar ook Dieetadvies, Logopedie, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg. Controleer de condities van de actuele verzekeraar en bekijk wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website tref jij een aantal algemene zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Strijen wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: trek even na of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Strijen. Wat wordt er betaald? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Strijen? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €75 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Strijen moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal zorginstanties in de gemeente Strijen. Onder andere: ergotherapie, podotherapie, diëtetiek, logopedie en haptonomie, stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg, audicien. De financiële compensaties wisselen nogal bij Avéro Achmea of Zekur. Raadpleeg de voorwaarden van je polis om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgpolis Condooms.

Verzekeringskantoor in Strijen

Houd jij van een “echt” gesprek ten aanzien van de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Strijen. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou inzake pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider inventariseert jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • De zorgexpert.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Strijen