Loading...

Zorgverzekering Spierdijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je switchen van zorgverzekering in Spierdijk. Bijvoorbeeld naar CZ, OHRA, VGZ, Menzis, FBTO. Ook in 2020 is de basisdekking aangepast. Het is niet zo gek om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Klopt jouw bestaande zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van deze snelle zorgvergelijker kan jij nu, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld anticonceptie + alternatieve geneeswijzen. Het overstappen is echt zo afgewerkt.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Probleemloos overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2020

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is nogal gecompliceerd. Aspecten zoals Spoedeisende zorg + Zorgverzekeraar zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van De Amersfoortse of PNOZorg tot bijvoorbeeld De Goudse en VGZ. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betrouwbare verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Dankzij deze zorgvergelijker detecteer je rap en probleemloos een voordelige verzekering die overeenkomt met alle wensen. Hulp nodig? Op onze website vind je bruikbare specificaties met betrekking tot de basisverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico. Zie ook meer over Sijbekarspel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in oktober 2020 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Spierdijk? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De vergoeding komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Door ons vergelijk script – met uitgebreide functies – zoek jij gelijk welke organisatie in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2019tot uiterlijk 31 januari 2020. Extra veel voordeel op de ziektekosten? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured betreft vaak een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-spierdijk


Betrouwbare zorgpolis in Spierdijk?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2020 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ‘t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Putten afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2020 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis. Hieronder bekijk je veel besproken variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutie verzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Met een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgaanbieders voor problemen zoals Atrofie of Ziekte van Huntington, en tevens voor bijv. Misselijkheid en Sclerodermie. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2020 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (maximaal €500). Jouw “win” is een aantrekkelijke prijs. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (Koggenland) of mogelijk een school. Je krijgt een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Spierdijk?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Spierdijk of omgeving. Maar je doet dit veel rapper en nog effectiever op internet. Hier spot jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2020.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere 9 stuks per jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn FBTO afsluiten) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke kosten worden er vergoed in Spierdijk?

Het basispakket compenseert de meeste zorgkosten in Spierdijk. Zo staat de verzekeraar garant voor zaken als Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenhuis. Echter ook Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie. Bekijk de voorwaarden van jouw huidige dekking en bekijk wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina check jij enige gangbare zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Spierdijk wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: trek even na of jouw verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Spierdijk. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit de basisverzekering. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Spierdijk? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Dit is echter anders bij een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €60 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Spierdijk is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Daarnaast zijn er meerdere zorgbedrijven in de gemeente Koggenland. Neem nou podotherapie, kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie en ook apotheek, stoppen met roken, haptonomie, psychologische zorg, plastische chirurgie. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Interpolis en OZF. Raadpleeg de voorwaarden van jouw verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Zorgpolis Behandelplan.

Verzekeringskantoor in Spierdijk

Prefereer jij een “echt” gesprek met betrekking tot een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Spierdijk. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou m.b.t. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider bespreekt je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Spierdijk