Loading...

Zorgverzekering Soesterberg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Aan het einde van het jaar kan je switchen van zorgverzekering in Soesterberg. Bijvoorbeeld naar OHRA, CZ, FBTO, Achmea, Menzis. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het loont dus om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Matcht deze huidige verzekering bij jouw situatie? Geholpen door onze praktische zorgvergelijker kun je rap en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld beweegzorg / acupunctuur. Het overstappen is binnen 5 minuten geregeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is soms niet eenvoudig. Termen als Collectiviteitskorting + Zorgverzekeringswet zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van C4Me of inTwente tot o.a. De Friesland en VvAA. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goede polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Mede door deze zorgvergelijker detecteer je gelijk en gemakkelijk een aantrekkelijke verzekering die overeenkomt met jouw wensen. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl bekijk jij bruikbare adviezen over de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Schouwerzijl zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Soesterberg? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. Het tarief kent z’n oorsprong in hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Door ons vergelijk script – inclusief handige filters – zoek je binnen enkele minuten welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot januari 2023. Wil je extra besparen op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Let wel: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA, Besured is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-soesterberg


Populaire zorgpolis in Soesterberg?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Poeldijk afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, Univé, Interpolis, United Consumers. Op deze site bekijk je een aantal begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je naar alle zorginstellingen voor problemen zoals Autisme of Enterobiasis, echter ook Neurose en Voedselvergiftiging. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis ben je welkom bij alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (de max is €500). Het pluspunt is een goedkope polis. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra polis voor tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, je gemeente (Soest) of mogelijk een onderwijsinstelling. Het voordeel is een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Soesterberg?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Soesterberg of in deze buurt. Let op: dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler via internet. Hierna check jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (onder andere 12 keer p/jaar).
 7. Selecteer een vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (denk aan bijv. Zilveren Kruis vergelijken) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Soesterberg?

Het basispakket vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Soesterberg. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Huisarts, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek maar ook Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Logopedie, Revalidatiezorg. Inventariseer de polisvoorwaarden van je actuele modules en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar vind jij een paar gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Utrecht.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Soesterberg wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? De basisverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Advies: trek even na of je assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Utrecht. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Soesterberg. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basispolis. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Soesterberg? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €50 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Soesterberg moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Er zijn nog een aantal verschillende types zorg in de gemeente Soest. Zoals ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg, logopedie of stoppen met roken, audicien, plastische chirurgie, psychologische zorg, apotheek. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij De Goudse en ZorgDirect. Bestudeer de afspraken van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Beademingsapparaat.

Verzekeringskantoor in Soesterberg

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak met betrekking tot jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Soesterberg. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist geeft advies t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige checkt jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Soesterberg