Loading...

Zorgverzekering Soest Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Soest. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, OHRA, FBTO, CZ, VGZ. In 2020 kan er voor jou wat veranderen. Het is geen gek idee om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Matcht jouw actuele dekking nog met jouw situatie? Met medewerking van onze slimme zorgvergelijker kan jij vandaag nog, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende modules zoals epilatie en huidtherapie. Overstappen van verzekeraar is razendsnel afgehandeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2020

Het vinden van een goede zorgverzekering is redelijk complex. Feiten zoals Budgetpolis of Tweedelijnszorg zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van Avéro Achmea of Pro Life tot o.a. De Goudse en ZieZo. Hoe achterhaal ik een professionele verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij deze zorgvergelijker vind je gelijk en probleemloos een geschikte verzekering die overeenkomt met jouw zorgbehoefte. Is het lastig? Op deze pagina spot jij nuttige details m.b.t. de collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico, restitutiepolis. Lees ook alles over Schore zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in januari 2021 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Soest? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen regelmatig, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. Het tarief wordt bepaald door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Door de polisvergelijker – inclusief handige filters – zoek je snel welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2019tot en met eind januari 2020. Extra veel voordeel op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Anderzorg, HEMA, Besured is vaak een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-soest


De beste zorgpolis in Soest?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2020komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Poederoijen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2020 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze pagina lees je meer over betekenisvolle factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Cefaal hematoom of Dystonie, echter ook Paranoïde persoonlijkheidsstoornis en Q-koorts. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2020 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (de max is €500). Het voordeel is een betaalbare premie. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het een prima optie. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra aanvulling voor fysiotherapie, tandarts, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Soest) of via een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Soest?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Soest of ergens in de buurt. Echter, geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker via internet. Hier bekijk je de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2020.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. 6 stuks per jaar).
 7. Bepaal een vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. ZieZo vergelijken) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Soest?

Jouw basispolis compenseert veel zorgkosten in Soest. Op die manier worden kosten gedekt van onder andere Medicijnen, Bloedonderzoek, Huisarts, Medisch specialist en tevens Logopedie, Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg. Check de algemene voorwaarden van je actuele verzekeraar en controleer wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Verderop spot jij een paar erkende zorgaanbieders in de provincie Utrecht.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Soest wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Tip: inspecteer of de verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Utrecht. Is er geen contract? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Soest. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Soest? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische reden of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €65 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Soest moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Er zijn nog een aantal soorten zorg in de gemeente Soest. Neem nou diëtetiek, logopedie, kraamzorg, podotherapie of psychologische zorg, haptonomie, stoppen met roken, audicien, plastische chirurgie. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij FBTO en Pro Life. Raadpleeg de kleine lettertjes van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Zorgpolis Basis GGZ.

Verzekeringskantoor in Soest

Wil je het liefsteen “echt” gesprek m.b.t. een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Soest. In de volksmond: een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider checkt je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • De zorgexpert.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Soest