Loading...

Zorgverzekering Slagharen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf half november tot eind december kan je overstappen van zorgverzekering in Slagharen. Veel gekozen partijen zijn FBTO, Achmea, CZ, Menzis, OHRA. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Matcht de bestaande polis bij jouw situatie? Geholpen door onze snelle zorgvergelijker kan men direct, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld ergotherapie en alternatieve geneeswijzen. Het overstappen is binnen mum van tijd gedaan.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Handige overstapservice
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is redelijk moeilijk. Aspecten zoals CAK of Vrije artsenkeuze komen veelvuldig voorbij. Er zijn nogal wat aanbieders, van CZ of PMA tot o.a. De Goudse en VvAA. Hoe ontdek ik een professionele verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Met behulp van onze zorgvergelijker tref je snel en eenvoudig een aantrekkelijke verzekering die matcht met jouw behoeften. Problemen? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees jij makkelijke informatie aangaande de eigen risico, naturapolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Scheulder zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Slagharen? De premies van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de voordeligste verzekering is kan per aanvraag verschillend zijn. De premie hangt o.a. af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Via ons vergelijk script – met bruikbare filters – bekijk je gelijk welke verzekering de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured, Promovendum is vaak een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-slagharen


De beste zorgpolis in Slagharen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Papendrecht afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van Univé, Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis. Op deze site tref je betekenisvolle aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Clusterhoofdpijn of Homofobie, maar ook Longontsteking en Ziekte van Peyronie. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een lagere premie. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra aanvulling voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Hardenberg) of juist een vereniging. Je ontvangt een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak is het niet altijd goedkoper. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Slagharen?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Slagharen of in een omliggende plaats. Echter, dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger via internet. Op deze pagina check jij de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere 12 behandelingen).
 7. Selecteer de dekking t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. De Goudse vergelijken) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Slagharen?

De basisverzekering compenseert de meeste zorgkosten in Slagharen. Op die manier ben je standaard verzekerd voor o.a. Ziekenvervoer, Medisch specialist, Huisarts, Bloedonderzoek en Ergotherapie, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg. Check de voorwaarden van je huidige dekking en controleer wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Hieronder bekijk jij een aantal gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Slagharen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: verifieer of je verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Overijssel. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Slagharen. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basispolis. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Slagharen? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €70 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Slagharen zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei zorgbedrijven in en rondom Hardenberg. Denk aan: kraamzorg, logopedie, ergotherapie, podotherapie maar ook psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie, audicien, haptonomie. De financiële compensaties wisselen nogal bij Ditzo en Stad Holland. Raadpleeg de kleine lettertjes van je polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Zorgpolis Anti-decubitusbed.

Verzekeringskantoor in Slagharen

Wil je het liefsteen “echt” gesprek omtrent de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Slagharen. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige begeleidt jou inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon controleert jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Slagharen