Loading...

Zorgverzekering Sint Jansteen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Sint Jansteen. Populaire keuzes zijn OHRA, CZ, VGZ, FBTO, Achmea. Ook in 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het loont dus om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Matcht de geldende polis bij jouw situatie? Geholpen door onze scherpe zorgvergelijker kun je gelijk, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende modules als mantelzorg + anticonceptie. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Hulp bij overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een goede zorgverzekering is nogal gecompliceerd. Begrippen als Inkomensafhankelijke bijdrage + Eigen bijdrage vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van ZorgDirect of Pro Life tot o.a. DSW en VvAA. Hoe ontdek ik een goedkope verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Dankzij deze zorgvergelijker vind je snel en probleemloos een aantrekkelijke verzekering die klopt met alle behoeften. Hulp nodig? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind jij bruikbare info met betrekking tot de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, naturapolis. Lees ook alles over Schaijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Sint Jansteen? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie kan per persoon verschillen. Het tarief wordt bepaald door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Via onze vergelijker – en de speciale filters – spot jij snel welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, HEMA, Promovendum, Anderzorg is meestal wel een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-sint-jansteen


Meest gekozen zorgpolis in Sint Jansteen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Oudorp afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers, Interpolis. Op deze pagina ontdek je nuttige aspecten waar je zeker op moet letten. Dankzij deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel variëren de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor o.a. Bof of Glasvochttroebeling, maar ook Mentale retardatie en Watervrees. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een lagere premie. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is dit nog niet zo gek. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, gemeente (Hulst) of juist een hogeschool / universiteit. Je ontvangt korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Sint Jansteen?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Sint Jansteen of in een omliggende plaats. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger op internet. Hieronder bekijk je een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn negen keer).
 7. Selecteer de uitkering betreft brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn Zekur ziektekostenverzekering) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Sint Jansteen?

Jouw basisverzekering dekt een groot deel van de zorgkosten in Sint Jansteen. Hiermee ben je standaard verzekerd voor zaken als Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Huisarts en Logopedie, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Revalidatiezorg. Bekijk de polisvoorwaarden van de huidige modules om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hierna check jij een aantal erkende zorgaanbieders in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Sint Jansteen wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: loop na of je assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zeeland. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Sint Jansteen. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basispolis. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Sint Jansteen? Lenzen of brillen worden niet betaald uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €70 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Sint Jansteen moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei zorginstellingen in en rondom Hulst. Onder andere: kraamzorg, diëtetiek, logopedie, podotherapie maar ook haptonomie, psychologische zorg, audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij AnderZorg en Stad Holland. Bestudeer de condities van je verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Aangepaste stoel.

Verzekeringskantoor in Sint Jansteen

Prefereer jij 1 op 1 contact met betrekking tot een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Sint Jansteen. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies m.b.t. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur checkt je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Sint Jansteen