Loading...

Zorgverzekering Sint Jansklooster Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf november kan je overstappen van zorgverzekering in Sint Jansklooster. Dit kan o.a. naar Menzis, FBTO, CZ, Achmea, VGZ. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is dus slim om het huidige contract goed te bekijken. Past deze afgesloten polis bij jouw situatie? Met behulp van deze slimme zorgvergelijker kan jij nu, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind jij een goede verzekering voor een goede prijs. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende polissen zoals dieetadvies of geneesmiddelen. Overstappen van verzekeraar is echt zo geregeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een geschikte zorgverzekering is nogal complex. Termen als Wmo + College voor Zorgverzekeringen vliegen je om de oren. En er zijn tientallen polissen, van Besured of Pro Life tot bijv. FBTO en ZieZo. Hoe achterhaal ik een betaalbare verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Middels onze zorgvergelijker tref je rap en makkelijk een aantrekkelijke verzekering die overeenkomt met alle zorgwensen. Is het lastig? Hier vind je bruikbare adviezen ten aanzien van restitutiepolis, eigen risico, basisverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Schagerbrug zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Sint Jansklooster? De premies van de basisverzekeringen verschillen vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kun je al veel besparen. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. De prijs kent z’n oorsprong in aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Aan de hand van onze vergelijker – en de speciale filters – bekijk jij binnen enkele minuten welke verzekeringspolis voor jouw scenario het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Besured, HEMA, Anderzorg is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-sint-jansklooster


Veel gekozen zorgpolis in Sint Jansklooster?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Oudkarspel afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Univé, Zilveren kruis, United Consumers. Hieronder lees je meer over enkele variabelen waar je zeker op moet letten. Via deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel schommelen zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutieverzekering kies je zelf je zorginstellingen voor problemen zoals Degeneratieve ziekte of Erotomanie, maar ook Lassakoorts en Whiplash. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 is dit €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een betaalbare premie. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Steenwijkerland) of wellicht een opleiding. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Sint Jansklooster?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Sint Jansklooster of rondom deze plaats. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker via internet. Hier tref jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (o.a. twaalf per jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn VvAA ziektekostenverzekering) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Sint Jansklooster?

De basisverzekering betaalt veel zorgkosten in Sint Jansklooster. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medicijnen. Echter ook Verloskundige zorg, Logopedie, Revalidatiezorg, Wijkverpleging. Lees de polisvoorwaarden van je actuele polis en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Op onze website bekijk jij enige veel voorkomende zorgverleners in de provincie Overijssel.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Sint Jansklooster wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? De basispolis vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: controleer goed of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Overijssel. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Sint Jansklooster. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit het basispakket. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Sint Jansklooster? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €55 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Sint Jansklooster moet wel een contract hebben met je verzekering. Tevens zijn er een aantal verschillende types zorg in de buurt van Steenwijkerland. Zoals logopedie, kraamzorg, ergotherapie, podotherapie en apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg, audicien, stoppen met roken. De financiële compensaties wisselen nogal bij C4Me en VvAA. Check de condities van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Zorgpolis Aangepast serviesgoed.

Verzekeringskantoor in Sint Jansklooster

Prefereer jij persoonlijk contact t.a.v. je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Sint Jansklooster. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou inzake pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist checkt je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Deskundig advies.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Sint Jansklooster